Opis

120W Avto sesalnik Močna Sesalna 6000rpm Akumulatorski Avto sesalnik Večnamenski Mini sesalnik za Domačo Pisarno

Funkcija:

1. Močna sesalna, globinsko čiščenje: Močan sesalni vod, tako da se lahko kosajo z obrabe.Pozabite dustpans in nadležno ozkih, umazanih mestih, ki jih ni mogoče doseči v svojo hišo, avtomobil ali skladišče.

2. Večnamenski sesalnik: prenosni ročni sesalnik zagotavlja 1 čopič šoba in 1 režejo šoba.Te praktične režejo orodja lahko uporabijo za čiščenje težko dostopnih mestih.V ročni sesalnik lahko uporabljate kot računalniški čiščenje ventilatorja, laptop sesalnik, namizni sesalnik, avto, klavir, pet hišo, za mizo so čistejši, itd.

3. Brezžični, prenosen in enostaven za uporabo: Vaše življenje bo postalo lažje!Doma - brezplačno za 2 uri in bo delo za 30 minut.Vendar pa, če vam zmanjka moči, medtem ko čiščenje vašega avtomobila, naše izdelke vam omogočajo, da ga priključite na vaš avto s adapter, kabel za polnjenje, brez ustavljanja čiščenje.Polnjenje vrsta: USB.

4. Stroj in filtra snemljiv filter: HEPA filter lahko očistite in ponovno uporabijo za preprečevanje prah in umazanijo iz vstopajo in blokiranje.Vzemite filter za zaslon iz prahu zbiranje pokal v sesalnik, jo očistite z vodo in posuši za pripravljenost. (Uporaba nasvetov: Če zbiralec praha je umazana ali sesalno ni močna, prosimo, očistite filter v času zagotoviti, da zbiralec praha lahko deluje normalno.)

5. Izdelek material: vozila sesalnik je narejena iz kakovostne in trpežne ABS+elektronske komponente, z velikostjo 16.5 * 14.5 * 4 cm.

Specifikacija:

Postavka Vrsta: Sesalnik

Certificiranje: CE

Poreklo: Celinska Kitajska

Model Name: Avto Sesalec

Zunanje Testiranje Certificiranje: ce

Velikost izdelka: 16.5x14.5x4cm/6.5 x 5.71x1.57in

Izdelek material: ABS + elektronske komponente

Na embalaži izdelka: Boxed

Baterija: 1200mAh

Izdelek moč: 120W

Nazivna napetost: 7.4 V

Nazivna hitrost: 6000 (r/min)

Vakuumsko sesalno: 6000 (mbar)

Barva: Bela, Črna

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 X Avto Sesalec

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5