Opis

Opis:

Vam je neprijetno, da zaprete vrata, vsakič, ko boste vstop ali izstop sobo?Potrebujete preprosta in elegantna rešitev za vaš dom?Če morate samo vrata, ki se samodejno zapre, ti samo zaključni tečaji vrat so kot nalašč za vas.Narejene so iz trpežnega in visoko temperaturno odporne kovine, in so prišli v elegantno srebrno barvo, ki se ujema s katero koli opremo.So enostavne za namestitev in prilagoditev, in delajo z večino standardnih vrat.Ali jih potrebujete za vaš spalnica, kopalnica, kuhinja, ali katero koli drugo sobo, ti samozaposlene zapiranje vrat okovje bo vaše življenje lažje in bolj udobno.Da tvoj danes in uživajte udobje self-zapiranje vrat!

Specifikacija:

Ime: Self Zaključni Tečaji Vrat

Velikost: 10*6.5 cm/3.94*2.55 v

Material: železo

Seznam Vsebine:

1*samodejno self-zapiranje pregib

6*vijaki

Opomba:

1. Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve na sliki.Hvala!

2. Zaradi ročnega meritev, meritev odstopanja od 1-3 cm, je dovoljeno.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Varen in Priročen: Z našimi self-zaključni tečaji vrat, vam ni treba skrbeti, da bi pozabil, da zaprete vrata, ko vaši otroci zapustiti hišo, medtem ko izvaja nekaj.Ti samodejno zapiranje vrat za vas, vam prihrani čas in težav.

2.Dolgoročno in Trajno: Ti samo zaključni tečaji vrat so izdelane iz kakovostnih železa materiala, ki so odporni na obrabo.Lahko ročaj visoke temperature in Dolgotrajno uporabo.

3.Eleganten Design: Ti samo zaključni tečaji vrat so 4-palčni odmičnih spon, ki deluje s katerim koli tipom vrat.Prihajajo v dveh modnih barvah: srebrni in zlati.Oni življati a eleganca načrt, ki doda pridih elegance, da vaš dom.Ti tečaji so enostavne za namestitev in uporabo.

4. Široka Uporaba: Ti tečaji so sposobni ravnanja v kateri koli pogoj, ali potrebujete samozaposlene zapiranje vrat okovje za vašo hišo.Delujejo tudi v različnih situacijah, vključno z domovih, hotelih, pisarnah, šolah in zdravstvenih ustanovah.

5.Preprosta Namestitev: Ti samozaposlene zapiranje vrat okovje je priložen komplet orodja in jasna navodila.Lahko jih priložite katero koli vrata v minutah in uživajo gladko in tiho zapiranje vrat vsakič.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5