Opis

Naše pravokotne Avto Goba za Pranje ustvarja dovolj pene hitro, zaradi česar avto čiščenje prepir!Z trajne design, to je večnamenski in ne bo nič vozila, kadi, ali pohištvo.Hranite vaše vozilo videti kot novo z našo gobo.

Specifikacije:

Ime: Avtopralnica Gobice

Teža: približno 35 g

Paket velikost: (pribl.)15.2*3.2*7.2 cm/5.98*1.26*2.83 cm

Seznam Vsebine:

10*Avtopralnica Spužve, Ki Niso Nič

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Učinkovite Absorpcije Vode: Ti avto pranje gobice lahko ustvarite veliko pene v kratkem času, zaradi česar vaš čiščenje bolj priročno in učinkovito.Imajo tudi močno absorpcije vode, kar jim pomaga imajo veliko avtopralnica tekoče in lakom vašega avtomobila brez puščanja prask.

2.Izboljšano Delovanje: Naš avto pranje gobice funkcija pravokotne oblike, ki omogoča enostavno gospodarstva in manevriranje, medtem ko je večji velikosti omogoča učinkovito odstranjevanje umazanije in umazanija.Mehkega materiala, ki zagotavlja udobno pranje izkušnje, zaradi česar čiščenje vašega avtomobila prepir!

3.Mehka in Koži Prijazna: Ščit roke v avto opere z našo mehka in koži prijazne spužve.Izdelano z mikrovlaken, da ne bo nič, te gobice so nežen in na avtomobilih, kadi, in pohištva.

4.Vnovično Načrtovanje: Naš avto pranje gobice so trajne in večkratno uporabo posebne omrežne strukture, ki zagotavljajo, da so odporne proti trganju in resnejše.Z dobro odpornost, da ohranijo svojo obliko po uporabi.Primeren za vsakodnevno delo, ki so tudi enostavno sperite in suha.

5.Gospodinjstva Bistveno: Od odstranite umazanijo in umazanijo off vaš avtomobil za ribanje težko očistiti površine, ki so v vaši kuhinji in kopalnici, ti večnamenski spužve, da čiščenje vetrič.Trpežne in enostavno sperite, za enostavno čiščenje.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5