Opis

1Pair 20 G Nerjavečega Jekla Piercing Uhani Žrebec Za Ženske Goth Cown CZ Uho Nohtov Helix Conch Hrustanca Tragus, Preboji Nakit

* Podrobnosti O Izdelku:

* Tip: Body piercing

* Material: nerjaveče jeklo rod + baker razširjenje cirkon

* Spol: Moški/ženske, vseh starosti

* Barva: Srebrna/zlata

* Velikost :16 G 1.2x6mm 16G 1.2x8mm 16G 1.2x10mm

* Oblikovanje: Uho stud/lip stud/grlo stud/earlobe/uhan/lip obroč/spirala/hrustanca stud/nos stud, ki se lahko oblečejo na domu, se lahko nosi kot ujemanje nakit, ko gredo ven, se lahko navedejo tudi kot darilo.

* Priložnosti: Odlično darilo za dekleta, žene, matere in prijateljev na obletnice, rojstne dneve, zabave, Zahvalni dan, Posamezno Dan, Božič.Pomlad, poletje, jesen in zimo, vsakdanje, prosti čas, zmenki, stranke, darila.

* Toplo opomnik:

1. Zaradi različne osvetlitve in Nastavitve zaslona, barvo elementa, se lahko nekoliko razlikuje od slike.

2. Prosimo, počakajte za majhne velikosti razlik, ki so posledica različne ročne meritve.

3. Prosimo, izberite slog, ki vam je všeč.

4. Vam ni treba skrbeti za alergije.To je udoben za dan in noč.

Cirkon je vrsta gem s posebnimi lastnostmi.To je višji lomni stopnja in večjo razpršenost, brezbarvna ali bledo modra pasme po obdelavi, so močnejši ogenj pojav kot diamant.Ker to je zelo podobno diamant na videz, to se šteje kot gem primerljive diamant.Gem svetu navedene cirkon, turkizno in lapis lazuli kot decembra rojstni dan kamnov, ki simbolizira zmago, srečno in jamstvo za uspeh.

Povratne informacije:

1. Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite vaše pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic.

2. Če niste zadovoljni z našimi izdelki, blaga, ki so poškodovani, se blago narobe, ne prejemajo blago, podpiramo poslati ali vračilo kupnine.Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom negativne povratne informacije.Zagotavljamo vam, da bomo rešili vsak problem za vas 100% za vaše zadovoljstvo.

Storitve:

1. Nam je mar za naše cenjene stranke, in bodo vedno poskušali naše najboljše, da bi vam pomagali, v upanju, da se vzpostavi dolgoročno poslovanje z vami.

2. Pred odhodom koli negativne povratne informacije, ali odprite in spornih na spletno stran, prosimo, obrnite na nas jih dobite.Prosimo, da nam priložnost, da dela kaj ven.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5