Opis

Bullet Točk:

1.Zabavno Lepljivosti: Vam ni treba skrbeti za njih padli ali peeling off zaradi vremenskih razmer ali pranje avtomobila.Ti so tudi anti-statične in ne zbledi, tako bodo obdržali svoje prvotno barvo in sijaj za dolgo časa.

2.Široka Uporaba: uporabite lahko te avto nalepke za dekoriranje ne le za vaše avtomobile, ampak tudi vaš prenosni računalniki, omarice, motorna kolesa, hladilniki, in še več.

3.Zabavno In 3D: Ti avto nalepke dodajte pridih zabave in slog vaše vozilo, featuring vzorec satja, ki ustvarja 3D učinek.Uporabite jih lahko za vse gladke površine, kot so okna, vrata, odbijači, ali ogledala.

4.Hitro In Enostavno: lahko namestite avto nalepke, ki jih sami v nekaj minutah, brez dodatnega orodja ali strokovna znanja, ki so potrebna.So tudi enostavno odstranite in znova vstavite, kot vam je všeč.

5.Smešno Darila: Ti Avto Okno Nalepke so primerne za prijatelje, družino, sodelavci, otroci, itd., odlično Božič, Zahvalni dan, darilo za rojstni dan, tako estetiko in praktičnost.

Opis:

Dodamo nekaj humorja in osebnost vašega vozila s temi smešno avto nalepke.Imajo močne lepljivosti in so enostavne za uporabo v avtomobilih, motornih koles, koles, in še več.Ti so tudi dekorativni in lahko vaše vozila, ki izstopajo iz množice.Te nalepke so super za družine, ki radi smejali in zabavali.

Specifikacija: 1.Ime: satja obliko avto nalepke

2.Material: PET

3.Velikost: približno 39*18 cm/15.4*7inch

4.Barva: črna bela rdeča barva

seznam vsebine: Satja obliko avto nalepke * 1pc

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5