Opis

Značilnosti:

popolnoma nova in visoke kakovosti

Visoka Kakovost Materiala: Izdelan iz visoko kakovostne kovine , stabilna, trdna in trajna.

To je neke vrste zadaj kavljem in visi kos za zadnje visi kos.Sestavljen je tako, da pritisnete 1,2 MM debela železna pločevina brez vmesnika in izdelavi, kar je zelo dobro.

Poleg tega se uporabljajo za zvočnike, se lahko uporabi tudi v druge predmete, kot so stene, vgrajen poslikave, freske, velike fotografije, tekoče kristale, ure in druge predmete, ki jih je treba visela na steni.

Majhne predmete lahko visijo z enega kosa, in večjih predmetov lahko visijo z dvema visi kosov, ki so na obeh straneh uravnotežen.Obešanje kosov lahko prenesejo težji zvočniki ali predmete, tako dolgo, kot nekaj vijakov so trdno pritrjene, lahko zdrži več deset funtov.vprašljiva.

Velikost: dolžina: 71MM, širina 30 MM, debeline železa, pločevine 1,0 MM; razdalja med sredino obeh vijak za pritrjevanje luknje: levo in desno, je 52MM, navzgor in navzdol, je 16 MM, največja globina ročaj je za 3,5-4 MM.

Specifikacije:

Material: Kovina

Barva: Črna

Tip: A, B

Izdelek Dimenzije: pribl. 71x30mm/2.80x1.18inches

Neto Teža: 18g/0.04 lbs

15g/0.03 kg

Paket Vključuje:

1x Zvočnik Wall Mount Kavljem Obešalnik

Opomba:

Prosimo, dovolite 1-2 cm napak zaradi ročnega merjenja.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5