Opis

Bullet Točk:

1.Zračen material: Ta avto vratu vzglavnik je izdelan iz visoko kakovostnega materiala, ki je mehko, udobno, in ni enostavno, da tabletke.To je dihanje tkanine, ki omogoča kroženje zraka in preprečuje potenje.

2.Odlične Izdelave: Ta avto vratu vzglavnik je izdelan z dobro vezenje in lepe izdelave, ki prikazuje kakovostno podrobnosti in okus.To ni enostavno snemite nit, ki zagotavljajo trpežnost in udobje.

3.Snemljiv Design: Ta avto vratu vzglavnik je enostaven za čiščenje in priročen za uporabo.Lahko odstranite vzglavnik iz traku in operite kadarkoli, vodenje je higiensko in sveže.

4.Podpora vratu: Ta avto vratu vzglavnik je zasnovan tako, da vam prijeten in eleganten način za podporo vašemu vratu in glavi, medtem ko vožnje.Na blazino, ki je napolnjena s pp bombaž, ki je poln polnjenje in ne enostavno za preoblikovanje.

5.Ne enostaven za zdrs: Ta avto vratu vzglavnik ni enostaven za zdrs in ne vpliva na vožnjo.To se lahko prilagodi glede na različne velikosti sedežev z visoko elastični trak design

Izkušnje maksimalno udobje na dolge vožnje z mehko in udobno avtomobilski sedež vratu vzglavnik!Narejen z lepe izdelave, ta vzglavnik podpira vaš vrat in glavo, pa tudi bitje priročno in higiensko.Ne enostaven za zdrs, to je kot nalašč za tiste, ki so vedno na poti.

Lastnosti:

1. Ime izdelka: vzglavnik

2. Izdelek material: PP bombaž + linijske

3. Teža izdelka: 120g

4. Proizvod velikost: 28 x 18 x 10 cm

5. Opomba: velikost Izdelka/slik, ki so ročno izmerjene in jih, prosim, odpusti mi za malo odstopanja

Seznam Izdelkov:

Avto Sedež Vratu Blazino Srčkan x1

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5