Opis

Bullet Točk:

1.【Široko Paleto Uporabe】Motorja, Olje, Barvilo, ki ima širok spekter združljivosti in je primerna za puščanje odkrivanje najbolj kompresor ohladi klimatsko napravo za hladilne sisteme, kot tudi Avto Avtomobilski Leak Detection, olje/servo volan/avtomatski menjalnik/hladilne tekočine/hidravliko.

2.【Easy Koraki Za Uporabo】Olje UV Barvilo, ki je enostaven za uporabo, onesnaževanje brez in okolju prijazno.Z fluorescentna svetilka, je enostaven za odkrivanje uhajanja.

3.【Lahka In Prenosna】Motorja, Olje UV Barvilo, ki je majhen in lahek, zaradi česar je enostavno, da držite v roki, in se lahko hranijo v sobi, ali sprejeti v šolo ali potovanje.Postavite v svojo vrečko in se kjerkoli.

4.【Lepe Izdelave】UV motornega Olja Dye je lep različica, lepe izdelave in brez razpok.Izdelave je zelo v redu, boste ljubezen to.

5.【Odlično Darilo Za Prijatelje】Olje UV Barvilo lahko nadarjen za svojega moža, fanta, ali ljubljene na noč Čarovnic, Božič, Pust, rojstni dan, in očetovski Dan.

Opis:

1. Uporabite iste metode, kot hladilniku olju, dodamo nizek pritisk polnjenja vrata in vklopite klimatska naprava stikalo (double air box vozila, mora pa o klimatska naprava stikalo (spredaj in zadaj).

2. Fluorescentna uhajanje agent lahko tvorijo l oop v vsak del cevi hladilno sredstvo.

3. A / C sistema vodi za 10 minut.

4. Nositi zaščitno fluorescentna očala in uporabite majhno luč, svetilka za izvedbo podrobnega pregleda.Če je fluorescentna učinek, to pomeni, da obstajajo pušča, in deli, je treba popravi / zamenja.

Specifikacija:

Ime izdelka: motorno Olje Dye

Zmogljivost: približno 60 g

Barva: kot prikazano

Seznam Vsebine:

Motorno Olje Dye*2

ali

Motorno Olje Dye*3

Opomba:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, postavka barve pa se lahko rahlo razlikujejo od slike.

Zaradi razlike v ročno merjenje, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5