Opis

1.Paket Vključuje: Boste dobili 1 kos šopek avto aromaterapija in 1 kos aromaterapija bombaž.Velikost: približno 10 cm*13cm/3.93*5.11 leta.Ta izdelek je izključno ročno, dejanskega izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike.

2.Naravni Material: Uporablja naravni rastlinski posušen cvet gypsophila, močan in vzdržljiv, in lahko izboljšajo notranje opreme učinek.

3.Značilnost: v bližini narave, se počutijo udobno in naravno lepoto, lajšanje oči, utrujenost in krepijo lepoto.

4.Pogosto se Uporabljajo: Lahko se uporablja za avtomobilske klimatske naprave aromaterapija posnetke, voščilnice, poslovna darila, foto album dekoracijo, dekoracijo notranjosti, avto notranjost.

5.Opomba: Ta izdelek je narejen iz suhega cvetja in bo nekoliko deformirana med prevozom.Vendar ga lahko obnovite v prvotno obliko sami.To je normalen pojav, ni problema glede kakovosti.

Šopek Avto Zraka Vent Posnetek Ustvarjalne Cvetje Mini Šopek Avto Parfum Osvežilcev Zraka Gypsophila Nagelj Ornament

1)Podatke O Izdelku

1.Ime: Posušeno cvetje avto zrak vtičnico sveža

3.Material: Posušeno cvetje

4.Velikost: Približno 10 cm*13cm/3.93*5.11 v

5.Uporaba: Avto

Toplo nasveti : Vse slike so resnične posnetke, saj vsak računalnik, zaslon bo imel barva razlika, foto lučka, kota in drugi dejavniki, ki bo vodila k delni barvni razlika izdelka, to ni kakovost problem, prosimo za razumevanje.

pozdravljeni, fantje, hvala za obisk moje trgovine.če želite kupiti več, kot smo na seznamu, se obrnite na nas.bomo biti pripravljen na odgovor vas ASAP.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5