Opis

Stensko nameščen nabiralnik ključavnico predal wall-mounted dostave polje visi predlog polje stenske zbirka polje kmetijo predal z domačo pisarno v zaprtih prostorih in na prostem verandi tipko, ker naši izdelki so dobro naredili, boste imeli veliko izkušenj.

Izdelan iz visoko kakovostnih materialov, lep videz.Preprost dizajn, ki omogoča bolj edinstvena in modna.Primerna za shranjevanje ovojnice, časopisi in črke pritožbo.Izdelek je polirani in ne bo bolelo vaše roke, ko ga uporabljate.

Izdelana iz visoko kakovostnih železa in kovinskih materialov, trajno.Ta predal je zelo priročne za namestitev, zelo priročno.Varno steno, vgrajen predal, primeren za skladiščenje, vključno z nočno kapljično, ključa imetnika, plačilo in office, e-pošto.

Parcela polje wall-mounted ključavnico nabiralnik časopisa posnetek domači nabiralnik wall-mounted predal večnamensko dostave polje pismo dodatki so vsestranski in se lahko uporablja kot so nabiralniki, nabiralnike, predlog škatle, pritožbe polja, itd.

Poslovni paket polje zlitine predlog polje steni visijo predal pismo, sef zasnovo izdelka je preprost, vendar zelo uporabno in praktično, se lahko uporabljajo za dolgo časa.Nabiralnik sprejme eleganten in sodoben design, ki je zelo primerna za okrasitev zunanjost hiše.

Barva:roza/modra

Material:železo

Velikost:30 x 23 x 6 cm

Vsebina Paketa:

1 x predal

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Stensko Nameščen Nabiralnik Ključavnico Predal Zidu Zbirka Polje Kmetijo Predal S Ključem, Ki Je Primerna Za Domačo Pisarno Roza

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5