Opis

Predvajaj kot eden od dveh najbolj močni trgovci v mestu na zabaven in enostaven za naučiti igra s kartami, Jaipur Strateška Igra.Med gledanjem za vaš tekmec, boste morali trgovina, prodaja in nakup blaga.Ta igra je odlična za družine druženja, saj vam omogoča, da brusimo svoje sposobnosti logičnega sklepanja in sodeluje pri nekaterih .

Specifikacija:

Velikost: približno 18*13*4 cm/7.1*5.1*1.6 v

Teža: 340g

Število kartic: 55

Vrste nasvetov:

1. Zaradi barvno temperaturo zaslona, kamere, osvetlitve okolja in fotografijo, spretnosti, itd., lahko pride do rahle barvne razlike na slikah, nekaterih proizvodov, in barva je ob upoštevanju dejanskega izdelka!

2. Zaradi različnih ročno merjenje, prosimo, dovolite rahlo velikost razlika.

Seznam Vsebine:

Jaipur Igre*1 set

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Lepo Igrače za Igranje z: Igralci vie za Maharaja je korist, kot jih poskušajo nadmudriti in outbid svoje tekmece v Jaipur, to je mesto trgovcev.Kot dveh najbolj vplivnih trgovci, jih morate uporabiti svoje spretnosti in strategijo, da se kopičijo več bogastva kot svoje nasprotnike.

2.Enostavno Delo s: Jaipur je hitro razvija igro, ki je enostavno za pick up and play, ampak je tone globine za storjeno igralec, ki ima rad, da mix strategije in sreče.

3.Možganov Teaser Igrače: Jaipur je igra s kartami, ki testi vašo sposobnost, da pametno odločitev in trgovino pametno na trgu.Boste izvedeli, igre hitro, vendar boste odkrili tudi njegovo globino in strategije.Vaši možgani bodo s to zabavno in zanimivo igro.

4.Odlično Darilo: To Jaipur igri krovu je lepo darilo za svojo družino, prijatelje ali otroke.To vam lahko pomaga izboljšati odnos z otrokom, saj se lahko igrajo skupaj in se zabavajte.To je tudi odličen način, da preživijo s svojimi najdražjimi.

5.Široko uporabna: Jaipur Igre bo vznemirjenje svoje priložnosti, ali ste ob priložnostne tabela igra s svojo družino ali iščete darilo za vaše prijatelje.Primerna je za igranje z vaše ljubljene, kot to krepi svoje strateško razmišljanje in trgovanja spretnosti.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5