Opis

Opis:

Tip C adapter je zasnovan za večjo vzdržljivost, z do 10.000 iskanja partnerja ciklov za oba moški USB C in ženski USB3.0 priključke.

Specifikacija:

Material: aluminij zlitine

Barve: Siva, Srebrna

Vmesnik: Tip-C, da USB3.0

Primerno za: Podporo Tip C mobilnih telefonih in tabličnih računalnikih in drugih napravah z USB C OTG funkcija

Seznam Izdelkov:

Adapter*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.10 Gbps Visoke Hitrosti: V 10Gbps hiter prenos funkcije naredi naše USB Adapter lahko uporabljate USB C prenosni računalnik pogosto uporablja USB-A perifernih naprav, kar je hitreje učinkovitost dela.

2.Kakovost Materiala: Ta USB C Pretvornik je narejen 2,5 D iz enega kosa aluminija zlitine, zaradi česar so odporni na obrabo, odporna proti koroziji in krepitev zaščitni sloj za preprečevanje interference z opremo.

3.Uporabite Preprosto: Samo priključite neposredno na koncu USB C strojne opreme, in ne zunanji pogon ali napajanje ni potrebno.Naše USB vmesnik je enostaven za uporabo.Medtem pa je tudi priročno nosite s kompaktno zasnovo, ki je majhen in lahek.

4.Široko Kompatibilnost: Podpira USB, C, OTG-lahko naprav, kot so Tip C telefone in tablet, in jih je treba uporabljati s prenosnih naprav, kot so žične tipkovnice, miške, USB flash diski, zunanji diski, itd.

5.Brezskrbno Garancija: zavezani Smo k vam daje visoko kakovostne izdelke, ki jih je vredno vsakega penija.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na našo customer service in pomagali vam bomo rešiti problem čim prej.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5