Opis

Značilnosti:

OOTDTY

Poškodovanci z našo novo trendy pisane okrasnih ljubezen srce pismo, zapestnice, njeno živahno in pritegne design, featuring pisane srca bodo zagotovo se boste v središču pozornosti, je kot nalašč za tiste, ki radi pokažejo svoje edinstven slog in ostati v trendu.

Zajel y2k estetske z našo sladko estetski dodatki modni nakit darilo, to zapestnice vitrine čudovito kombinacijo pisane okrasnih in ljubezen srce črke, ustvarjanje in edinstven videz.

Posebej za ženske, ki cenijo edinstvene in nišne stilov, to bangle je kot nalašč za tiste, ki želijo izstopati iz množice, njegova pozornost do detajlov, in prepoznavnim dizajnom bo pokažejo svojo individualnost in moda naprej okus.

Ali je za vsakdanje obrabe ali za posebne priložnosti, to zapestnice truda dodaja dotakne sladkosti in vse outfi, nositi v šolo, v službi ali v prostem času, da povzdigne svoj stil in pokaži vaš srečen in pozitivna čustva.

Iščete premišljen darilo?Naše nove modne pisane ljubezen srce pismo zapestnice je odlična izbira, kot nalašč za mladosten posamezniki, čigav radi živahne barve in želi, da pokažejo svoje edinstvene osebnosti in modni čute, presenečenje, prijatelji, družina ali partner, s tem zapestje verige na rojstne dneve, počitnice, ali obletnice, da gre ljubezen in skrb.

Specifikacije:

Material: Legirano

Barva: Barvita

Velikost: Cca. 18 cm/7.09 palčni

Paket Vključuje:

1x Srce Ljubezni, Zapestnice

Opomba:

Prosimo, dovolite 1-2 cm napak zaradi ročnega merjenja.

Prosimo, počakajte za rahle barvne razlike zaradi različnih ločljivost zaslona.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5