Opis

Stensko montirani Električne Vtičnice Organizator Samolepilne Vstavite Tip Vtičnice, Stojala Udarec Brezplačno Odstranljiva za Kuhinjo Kopalnica

Funkcija:

1. Material: vtičnico nosilec je izdelan iz visoko kakovostne ABS materiala, ki je varna za dotik, trajne, plug-in, design, in enostaven za uporabo.

2. Snemljiv & Večkratno uporabo: Na žleba oblika je primerna za vas če želite popraviti, in odstranite.Ko se pritrdi na steno ali mizo, še vedno lahko enostavno odstranite napajalni trak, tako da ga potisnete off na nosilec.

3. Enostavno & Hitro Namestitev: vtičnico utrjevalec rack je nameščen brez vrtanja , samolepilne akril prozorno lepilo, brez ostankov po lepljenju, močno obremenjena, daljše, kot je čas vezave, močnejši oprijem, največje nosilnosti lahko doseže 3 kg.

4. Punch-Free & Self Lepilo: Vtičnico oklepajih so posebej izdelani za razdelilnike, usmerjevalniki WiFi, tkiva škatle, adapterji in daljinsko upravljanje, preprosto namestite vaš razdelilnikov in se poslovite od nered.

5. Pogosto se Uporabljajo: Stojalo držalo se uporablja za fiksno razdelilnikov, daljinski upravljalniki, tkiva škatle, usmerjevalniki, kartice, itd.v kuhinji, kopalnica, pisarna, spalnica stene, steklo, ploščice, itd.

Specifikacija:

Stojalo Držalo: Stojalo Držalo

Vtičnica Utrjevalec: Električno Vtičnico In Stojala

Barvi (opcija): Bela, Oranžna, Zelena, Modra

Material: ABS

Velikost: O 4x10cm/1.57x3.93inch

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Stojalo Držalo

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5