Opis

VARNE in TRAJNE MATERIALE ------ Obloge z Okolju prijazno PEVA materiala, oblazinjena notranjost s 5 mm pearl bombaž, zaščito z visoko gostoto oxford zunanji tkanina, izdelana s trojno Izolirani, da živila ostanejo hladno/toplo/sveže ur.

VELIKA ZMOGLJIVOST ------ 8inch(L) x 4 inch(W) x10inch(H).To kosilo polje ima veliko notranjo zmogljivost, ki lahko imajo do 12 Pločevink. 1 glavni zipped prostor, 1 prednji žep z zadrgo, 1 očesa žepi in 1 notranji očesa pocket, ne le vam ponuja obilo prostora za pack vse vaše hrane in prigrizkov morate celoten dan, kot tudi paket vaš ključi, kartice, telefonske polnilnike, plenice, steklenice za vodo, posoda, gumi ali druge majhne mešanice vam dnevne potrebe.

VEČ KNJIGOVODSKO NAČINE ------ Ta ponovno kosilo polje funkcije en okrepljeno ročaj na vrhu in prihaja z izmenljivi in nastavljiv plečetom, ponudili več knjigovodsko vrednost možnosti.Široko odpiranje dizajn, ki omogoča priročno, da izpolnite in sprejmejo hrano.

VEČNAMENSKI ------ lahko pripravite polno jedi in uživajte zdravo hrano, kamorkoli greste - na izlete, potovanja, kampiranje, v telovadnici, za kosilo delo, pikniki, shcool, avanture, da plaži in ribolov.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5