Opis

Opis:

Značilnosti:

Kuhinja Silikonski Lopatico: To lopatice je kot nalašč za vse vaše kuhanje potrebe.Med mešanjem mešamo-cvrtje, da lahkota mešanje, ti lopatice so namenjeni hale je vse.

Hrana Silikona: Izdelane iz premium kakovosti hrane silikona, ti lopatice so varne za uporabo s katero koli vrsto hrane.Lahko samozavestno mešamo, flip, mešanica brez skrbi nobenih škodljivih kemikalij izpiranja v vaši hrani.

Vzdržljiva in Prilagodljiva Zasnova: Naše lopatice so zgrajena do zadnjega.Je robustna konstrukcija zagotavlja trajnost, medtem ko prilagodljiv silikonski material omogoča enostavno manevriranje natančen nadzor.Boste imeli odlično orodje za vsak kuhanje naloga.

Toplotno Odporen & Nonstick: Withsta visoke temperature do 260 stopinj celzija, ti lopatice so kot nalašč za vse vaše kuhanje potrebe.V nonstick površini preprečuje hrane iz lepljenje, kar čiščenje vetrič.

Enostavno Čiščenje: poslovite od ribanje namakanje.Te silikonske lopatice so pomivalnem stroju, kar hitro čiščenje je enostavno.Spe manj časa za čiščenje več časa uživajo vaše slastne kreacije.

Specifikacija:

Material: Silikon

Velikost:

Strgalo: 27*2*8 cm

Lopata: 26.5*2*8 cm

Olje Krtačo: 26*2*7 cm

Dolgo Strgalo: 24.5*2,5 cm

Opombe:

1. Pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost monitorja svetlobe svetlost.

2. Prosimo, dovolite rahlo ročno merjenje odklona za podatke.

Paket Vključuje:

1*Kuhinja Silikonski Utensil

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5