Opis

Pomivalno Korito Cedilo, da Odteče z Ročajem Risanka Obliko Zložljive Vrtljiv, Velike Zmogljivosti, Anti-zamašitev Univerzalno Korito Filter za Kuhinjske Pripomočke,

V primerjavi z drugimi korito odtoki, za našo kuhinjsko korito možganov ima večjo zmogljivost prostora za shranjevanje za učinkovito shranjevanje kuhinjskih odpadkov.

To pomivalno korito možganov funkcije multi-luknjo, puščanje in vrtljivo zasnovo, ki zagotavlja hitro odvajanje.

Pomivalno korito odtočne značilnosti srčkan risanka obliko, dodajanje barve vaše kuhinje in srečno razpoloženje, če ga uporabljate.

Pomivalno korito možganov je zasnovan z dvema ročajema na vrhu, ki je primerna za vas, da smetišče smeti.Zložljivi shranjevanje design vam prihrani dragocen kuhinja prostor.

Izdelan iz visoko kakovostnega materiala, plastike, je praktično, odporne na obrabo, odporen na praske in vročino odporna zagotavljajo dolgo življenjsko dobo.

Pomivalno korito možganov ustreza večini standardnih velikosti, kuhinjska korita, enostavno namestiti in odstraniti, uživajo brez težav kuhinja čas.

Opis:

O našem pomivalno korito možganov, popoln dodatek za vašo kuhinjo!S svojo multi-luknjo prepuščanje vode in rotacijski načrt, to korito možganov zagotavlja hitrejši odtok vode.Svoj srčkan risanka obliko dodaja barvo za kuhinje, ki je bolj živahno.Ročaj design omogoča enostavno odmetavanje smeti, medtem ko zložljive shranjevanje design prihrani dragocen prostor v vaši kuhinji.S svojo visoke zmogljivosti shranjevanja, to korito možganov je veliko večja, kot tradicionalni uhajanje mreže in učinkovito trgovinah kuhinjski odpadki.Izdelan iz kakovostnega materiala, plastike, je praktično, odporne na obrabo, odporen na praske, in lahko zdrži visoke temperature, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo.Na cedilo, da ustreza večini standardnih velikosti kuhinjska korita in je multi-zaprti za vonj odpornost.

Ime Izdelka: Pomivalno Korito Možganov

Material: Plastika

Slog: Živalske Oblike, Luštna

Funkcije: z Ročajem, Zložljive, Vrtljiva

Velikost Podrobnosti:

L: 9.7 cm/3.82", W: 6,8 cm/2.68" (Pribl.)

Opombe:

Zaradi svetlobo in zaslon za nastavitev razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.

Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

Paket Vključuje:

1 x pomivalno Korito Možganov

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5