Opis

Izdelek uvod

Prenosni Izolirana Kosilo Vrečko Za Dnevno Kosilo Ali Prigrizek Čas,22*20*13cm (8.5"" X 8.0"" X 5.0""), Ohranja Vašo Hrano Svežo In Varno Za Več Kot Plastični Kosilo Škatle Ali papirnate Vrečke za Kosilo, Dovolj Prostora Za Kosilo.

1. Udobno Nosijo Ročaj In Priročen Sprednji Vrečka Za Majhne Stvari, Z Enostavno Odpreti Zadrgo Zagotavlja Torbo Lahko Odpiranje In Zapiranje Gladko, Čeden, Šivanje, Da Kosilo Tote Trmast.

1. Narejen Za Vrhunsko Okolju Prijazno Poliester In Aluminijasto Folijo Materiala, Trajno In Za Enkratno Uporabo, To Kosilo Vrečko Lahko Obdržali Vaše Hrane Izolirana Za 5 Do 8 Ur.Dobra Izolacija In Zamrznjene Z Ledom Boljšega Okusa In Sveža Dlje Časa.Majhne Velikosti, Lahko Z Lahkoto Prilegajo V Nahrbtnik, Torbico, Ali Aktovke Ipd.

3. Smešno, Lepo In Kul Različne Ustvarjalne Osebnosti Vzorce, Lahko Kot Kosilo Vrečko, Piknik Vrečko, Prigrizek Vrečko, Tote Vrečko, Messenger Bag, Nakupovalne Torbe, Itd.Primerna Je Za Vse Starostne Skupine, Idealna Torba Za Nakupovanje, Izleti, Šola, Pisarna, Piknik Itd.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5