Opis

1~10PCS Kuhinja 360 Stopnja Vrtljivi Pipo Mešalnik Prezračevalnik Tuš Pipa Priključek, Kopalnica Cedilo Pipo za Vodo Šoba za Varčevanje z Vodo

Opis:

Površinska Obdelava: Stroji In

Nadzor Načina: En Ročaj Enotni Nadzor

Material: ABS

Delovna Temperatura: 0℃-75℃

Vrsto Namestitve: Enostavna Namestitev

Specifikacije:

1. 【Pipo Splash Stop Extender】To Priročno Pipo Dodatno Razširja In Spreminja Smer Pretoka Vode, ki Omogoča, Da Izkušnjo brez Težav Pranje In Preprečuje Grdo Škropljenjem.

2. 【Kuhinja Vodo Varčevanje Z Univerzalno Rotacijsko Prezračevalnik】Voda v Tem Ohranjevalnik zaslona Je Multi-funkcionalne Rotacijski Prezračevalnik Za Izpolnjevanje Različnih Pranje Potrebe, zaradi Česar Vaši Kuhinji Opravila Lažje In Bolj Učinkovito.

3. 【Povečanje Spray Z Glavo Filtra】Nadgradnjo Vaše Dnevno Čiščenje Rutinsko S To Inovativno Spray Glavo, Ki Ne Samo Povečuje Tlak Vode, Ampak Tudi Izloči Nečistoče Za Čistejše In Bolj Zdravo Izkušnje.

4. 【Pipo Splash Stražar Extender】To Praktično In Elegantno Oblikovana Visoke kakovosti Pipo Dodatno Preprečuje Nadležno Pljuski Vode In Ohranja Vaše Umivalnikom Območju, ki je Urejeno.

5. 【Kuhinja Vodo Varčevanje Z Univerzalno Rotacijsko Prezračevalnik】Ta Okolju prijazen Kuhinjski Pripomoček Spodbuja Varčevanje z Vodo Brez Ogrožanja Zmožnosti, Torej Varčevanje z Vodo In Prispevajo K Trajnostnemu načinu Življenja.

Paket Je Vključeno:

1*pipa Extender

Opombe:

Zaradi Računalniškega Zaslona, Ločljivost, Svetlost, Kontrast, Itd., Dejanska Barva Se Lahko Nekoliko Razlikuje Od Slike.

Če Imate Kakršnakoli Vprašanja, Prosimo, Obrnite Na Nas Pred Odhodom Negativne Povratne Informacije,, Bomo Poskušali Naši Moči, Da Vam Služijo, Hvala Vam Za Vaše Razumevanje!

Upam, Da Boste Uživali Vaše Nakupovanje!

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5