Opis

ESP32 Razvoj Odbor CP2102 Čip NodeMCU-32S Lua 38Pin Modul, Nizka Poraba Energije, Bluetooth, združljiva GPIO Širitev Odbor

Funkcija:

1. Celovite Integracije: To ESP32 širitev odbor vključuje anteno stikalo, RF balun, močnostni ojačevalnik, INA, filtrov in upravljanje napajanja modula, vse na kompaktne PCB, ki zagotavlja celovito rešitev.

2. Dual-mode Wi-Fi / Bluetooth, združljiva: širitev odbor ima 2,4 GHz Wi-Fi in Bluetooth, združljiva dual-mode čip, ki uporablja TSMC nizko moč 40nm tehnologije, ki zagotavljajo optimalno zmogljivost in zanesljivo RF delovanje.

3. Stabilen in Zanesljiv Načrt: Z dvojno plast design in enotni-pin priključek na obeh straneh, ta širitev odbor zagotavlja stabilno in visoko zanesljivost delovanja, medtem ko zagotavlja odličen stik in prenos signalov na vaše ESP32 odbora.

4. GPIO Širitev Krovu: splitter odbor razširi eno GPIO pin za ESP32 razvoj odbor v dve, kar je odlično orodje za projekte, ki zahtevajo večkratno uporabo vseh nožic.To je tudi alternativna možnost za tiste, ki iščejo podobne izdelke.

5. Podpora za Lua Programiranje: Ta širitev odbor podpira tri načine - AP, STA in AP + STA - in je združljiv z Večnamenski programski jezik, ki je enostaven za razvoj in prilagajanje aplikacije.

Specifikacija:

Poreklo: Celinska Kitajska

Barva: Zeleno-Črna

Slog:

A: 1 x Razširitveni odbor

B: 1 x Razširitveni penzion + 1 x Razvoja odbor

Material: PLATINA

Možnost: Širitev odbor, razvojni odbor z CP2102 čip MICRO USB vmesnik (neobvezno)

Združljivost: porazdelitev odbor je primerna le za 38PIN ozko različica ESP32 brez namestitve luknje.

Nasveti: Ni primeren za ESP-WROOM-32 DevKit V1 verzija.Prosimo, potrdite, da pin širino ESP32 odbor je v skladu s pin širina.Delitev odbor

Pomembni nasveti: ESP32 Zlom Odbor GPIO 1 v 2 lahko samo združljive z 38 Zatiči ESP32, ki je samo za referenco: NodeMCU-32S Lua 38Pin

Velikost: 66.2x78.2 mm/2.61x3.07inch

Teža: 30g

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Širitev odbor

Ali

1 x Širitev odbor

1 x Razvoja odbor

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5