Opis

Quad Core i5 8250U i7 8550U Igranje Mini PC windows 10 Dual Intel NUC Fanless Industrijski Računalnik HDMI DP EDP LPT linux Namizje

Procesor ima 2 možnosti:

1. 8. Gen 14nm CPU Intel Core i5 8250U 4 jedra 8 niti 1.6 GHz do 3.4 GHz, 6 MB predpomnilnika TDP 15W Intel® UHD Grafike 620.

2. 8. Gen 14nm CPU Intel Core i7 8550U 4 jedra 8 niti 1.8 GHz do 4.0 GHz 8MB cache TDP 15W Intel® UHD Grafike 620.

PC je najbolje, da uporabite Samsung, SKhynix, Mikronov, itd prvotne blagovne znamke dodatki, NE Bomo nadomestilo za kupca lastno ram in trdi disk.

Kaj Je V Paketu:

1x Mini PC;

1x NAPAJALNIK ( mi ladje pravilno vtič znanja na kupca, naslov );

1x Napajalni kabel;

1x WiFi modul in antene ("NE SSD NE RAM-a" snop paket brez WiFi modul in anten );

1x SATA Napajalni kabel & podatkovni kabel;

1 x Uporabnika manaul & garancijski list.

O Ladijski

1.Mi bomo poslali kupcu je naslov, ki je naveden na express.Prosimo, preverite vašo telefonsko številko / naslov / kraj / poštno številko, da poskrbite, da se ujema vaš naslov za dostavo.

2. Ne moremo nadzorovati čas dostave ker je pokrilo storitev drugega ponudnika.Če paketa ne prispe v predvidenem roku, prosimo, obrnite na nas, bomo podaljša dobavni rok, preden nastane spor in bodo poskušali naše najboljše, da vam pomaga pohiti.

3.Običajno, bomo dobaviti blago brezplačno hitreje, kot so DHL, EMS, FedEx, naš express vlak, itd., glede na različne države in regije.Ampak za tiste, oddaljenih območjih, smo morali dostaviti blago brezplačno s priporočeno pošto, ki bo počasi za bitexpress, DHL, FedEx, ali lahko poveča tudi dodaten daljinski stroškov.Hvala vam za vaše razumevanje.Vse blago bo pakirano da se zagotovi, da pridejo v dobrem stanju.

O DAVČNIH

1. Na splošno, izdelkov, ki jih razglasi, da so mini pc ali TV box ali set top box , z vrednostjo med $20 in $100 , ampak smo samo želim, da pomagajo zmanjšati tarifi, in nismo odgovorni za svoje tarife, in kupec v celoti odgovoren za plačilo stroškov v zvezi z, kot so distribucija pristojbina, pristojbina za shranjevanje, posredovanje takse, davek ali davek na dodano vrednost, itd.

2.Če imate kakšne posebne zahteve za ceno, prosim, pustite sporočilo, nam ob naročilu.

3.Če kupec noče sprejeti blaga zaradi tarifna vprašanja, kupec v celoti odgovoren za vrnitev tovora.

4.Najlepša hvala za vaše sodelovanje.

Obvestilo:

Zaradi dostava politike ne moremo ladje BIOS baterije z RAČUNALNIKOM preko Olea.si dostava ali Letalom, tako da, ko dobite paket prosimo, dodajte CR2032 baterije na matično ploščo.Če imate kakršna koli vprašanja, samo stik z nami.Hvala

Kaj lahko ta mini računalnik, ne?

1. Urad za delo: Urad, Skype, yahoo, outlook in vse druge urad zahteva podporo in deluje kot nalašč;

2. Načrt dela: Photoshop, CorelDraw, Dreamweaver, iIIustrator, Flash, InDesign in vsi drugi

3. Igra igra: podpora najbolj online igre in igre PC, podobno kot Vojne obrti, Counter-Strike (CS), podpora 3D igre, ampak to je integrirana grafika ne neodvisni kartice, tako da ne igrajo zelo visoko kakovostni 3D igre.

4. Zabava: podpora ultra HD 4K ločljivosti, podporo XBMC in drugi program, ki podpira Windows in Linuxs

5.Uporabi kot strežnik, ki se uporablja v industrijski stroj ,bolnišnice,itd.

>>H4 - Intel Core i5 8250U/Core i7 8550U 6 COM:

Mic;Zvočniki;4 vrata USB 3.0;4 USB 2.0 port;2 RJ45 Gigabit LAN Port; 2*RS485/232 COM+4*RS232 (COM;1 LPT port, 1 reža za kartico SIM, 1 DP;1 HDMI; 1 EDP; 1 DC12V V;

1. Privzeto nameščen naš aktivira OEM krekirana različica(ne pravega, deluje dobro, vendar je najbolje, da ne posodobitev online) Win10 angleški brezplačno.Podpora jezikih: ruski,španski,portugalski,francoski,nemški,arabski,italijanski,Japonski,turški,grški, itd.Prosimo, da nas obvestite o tem, kateri jezik želite namestiti.Druge sisteme, ki smo lahko namestite brezplačno, kot so Linux, XBMC(Kodi), Ubuntu, Openelec itd, če jih potrebujete.Prodajalec je neodgovorno in ne daje nobenega nadomestila za krekirana sistem.

2. Podpora 3D igre, kot so Warecraft, LOL, GTA itd.

3. Podpora 7*24 ur dolgo časa, delo.

Podpora Čuvaj, Auto power on, RTC Wake Up, Članica lučka vmesnik, sproži stikalo(rezin 1*2)

4. Manjše kot A4 papirja.Brez ventilatorja, Brez hrupa!

5. Podpora 1*2.5" 3.0 Trdi disk+1*MSATA 3.0 SSD+1*M. 2 SSD.

6. Obleka za večkratno uporabo, na primer povezati z dotik naprave, industrijo, popravilo avtomobila trgovin, varnost, izobraževanje, dom, kot HTPC, poslovnih, fanancial in projektov

7. Vtičnica 12V napajalnik in napajalni adapter;

8. Podpora 4K/1080P/Blue-ray predvajanje videa.

9. Podpora WiFi.Dvojna antena.

10. 4*RS232 (COM +2*RS485/232 vrat COM.

O garancijo

1.Podpiramo 3 leta garancije storitev, je popolnoma zanesljiv, strokovno tehnična ekipa.Mainboard garancijski rok je 3 leta, pomnilnik, trdi disk, pribor (brez darila) ekt.garancijski rok je 1 leto.

2.V primeru ne-človeško škodo in težave s kakovostjo Mini PC (razen gorenja glavni odbor), kupec lahko vrne glavni odbor ali dodatno opremo.V 30 dneh , se bomo popravilo / zamenjavo Mini PC ali komponent (vključno z ram, trdi disk, glavni odbor in drugi dodatki) brezplačno .Po 30 dneh, bomo popravilo Mini PC ali Mini PC komponente (vključno ram, trdi disk, glavni odbor in drugi dodatki) brezplačno.

(v roku 30 dni, Prodajalec ne nosi tovornega za vrnitev in ponovno pošlje (do 15 AMERIŠKIH dolarjev).Po 30 dni, prodajalec in kupec skupaj vsebovati tovorni promet za vrnitev in ponovno poslati.Po enem letu, kupec nosi tovornega za vrnitev in ponovno dostavo posebej.)

3. Po enem letu, če želite kupiti pomnilnik, trdi disk, dodatna oprema, itd., express pristojbina se plača kupec.

4. V 30 dneh, smo sprejeli vrnitev (kupec nosi vse tovora, če je kakovost problem stroj sam, smo nosi vse tovorni).

5. Od dneva, ko kupec prejme blago.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5