Opis

350W Digitalni Pnevmatike Graviranje Stroj Moto Pnevmatike Gume Rezalne Pralni 220V Električne Graviranje Rezanje

Izdelek parameter

koda izdelka:GJ00082

Ime: Carving Stroj

Package teža: 8 KG

Pakiranje velikost: 30*30*20

Napetost: 220V

Moč: 350W

Žice dolžina: 2000mm

Gostitelj specifikacije: 125X170X160

Izhodna temperatura: 0 - 600°C

Značilnosti

Nove pnevmatike graviranje stroj sprejme napetost orodja in temperatura orodje za prilagoditev, napetost zaščito pred preobremenitvijo,

Zračno hlajeni tehnologije, nizkonapetostni električni šok tehnologije, napajalni kabel spremeni v PV mehkega materiala.Organ sprejema odpornost na udarce

Nerjaveči material, visoko temperaturno odporen material ročaj, enostaven za uporabo, nizko porabo energije, in dobro toplotno učinek.To sprejema DC napajanje in je varen za uporabo.

Gume rezalne pralni lahko engrave cvetje z globino 3-20 mm širok in 2--12 mm globoko na gume površine

Vzorec, z rezilom sistem ogrevanja.Opomba:

1. Če izberete "Prodajalca način dostave", vas prosimo upoštevajte, da to, ladijski promet pristojbina se uporablja samo v nekaterih državah / regijah, tako da ko ste plačali, vas prosimo, da nas kontaktirate in bomo potrdili z vami.

2. Ko paket prispe na vaše lokalne navade, prosimo, plačati davek in sprejeti paket proč.Ne nosimo carinskih dajatev ali uvoznih davkov.Če carinski ne zaradi kupca razlogov in se blago vrne ali uničena, ne bomo vračilo denarja.

3. Če se odločite, DHL, FEDEX, TNT, UPS, EMS, pomagali vam bomo urediti mednarodna ekspresna dostava in dostavo neposredno na vaš naslov (od vrat do vrat)!Če je blago dobavljeno po kurirju, kupec zahteva le plačilo davkov ob prihodu.

4. Preden se prijavite, morate preveriti paket, se prepričajte, da je v dobrem stanju, in se nato prijavite se.Če je paket poškodovan, prosimo, da fotografije, nato pa takoj pritožujejo, da ladjar, ne pozabite na pritožbo številko, in nato v stik z mano, mi bo zagotovo pomagal.

5. Naš delovni čas: 9: 00-18: 30 Pekingu čas.V tem času vam bomo odgovorili na vaša sporočila takoj.Med odmorom smo morda ne boste mogli odgovoriti na sporočilo, prosimo za razumevanje.Vam bomo odgovorili v roku 24 ur.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5