Opis

Bullet Točk:

1.Stabilna in Pametne Povezave: Z najnovejšo Brezžično 5.3 tehnologije, ta adapter optimizira prenos zamik in povezava bolj stabilen in pametnejši povezavo vaše naprave.

2.Smart hitro polnjenje: Z USB polnjenjem podporo in PD hitro polnjenje tehnologija, ta modri zob avto adapter lahko popolnoma napolnite naprave v avtomobilu, ki podaljšuje življenjsko dobo baterije za vaš mobilni telefon in druge pripomočke.

3.Jasnejša Klice: S CVC 8.0 zmanjšanje hrupa tehnologije, ta modri zob avto adapter lahko izločijo več cestnega hrupa in da bi vaš glas jasnejše.Ima tudi dva mikrofona, ki delajo skupaj, da bi dvignili svoj glas in zmanjšanje hrupa v ozadju.Na ta način boste lahko uživali varnejšo vožnjo in jasnejše klice.

4.Odlično Darilo: Ta modri zob avto adapter je veliko darilo za moške in ženske, ki ljubijo glasbo in vožnje.Ali je to za rojstni dan, Zahvalni dan, ali Božič, ta adapter bo vaše ljubljene srečno in varno na cesti.

5.Varnost: Ta modri zob avto adapter je, CE, FCC in RoHS certifikat, kar pomeni, da ima več zaščite za prevelik tok, prenapetosti, preobremenitvijo, pregrevanjem in kratkega stika.

Opis:

Nadgraditi svojo vožnjo izboljšajte z našo Modri zob FM Oddajnik za Avto.Featuring pametnejši in bolj stabilno povezavo, jo ponujajo nemoteno audio streaming in podaljšuje življenjsko dobo baterije za vaš mobilni telefon.Zmanjšanje cestnega hrupa in uživajte v kristalno čist zvok on-the-go.Odlično darilo za avtomobilske navdušence.CE, FCC in RoHS certificirani za dodatno varnost.

Lastnosti:

1. Ime izdelka: 48W Dvojno Pšenice Avto Modri zob Oddajnik Avto Polnilec Avto Polnilec

2. Izdelek pakiranje velikost: 9*14.5*7 cm

3. Teža izdelka: 86g

4. Vhod: DC 12-24V

5. QC3.0 izhod: 5V=3A, 9V=2A, 12V=1,5 A (automatic frekvenčno pretvorbo)

6. PD izhod: 5V=3A, 9V=3A, 12V=2,5 A, 15V=2A, 20V=1,5 A (automatic frekvenčno pretvorbo)

7. PPS: 3.3-11V3A, 3.3 V-16V2A

8. Skupna moč: 48W(Maks.)

9. Barva: Srebrna

10. Material: RAČUNALNIK ognjevarnih materialov

11. Velikost izdelka: 50*45*70 mm

Funkcija:

1. Dvojno mikrofoni

2. Delovna lučka stanja

3. Bas gumb

4. Pomožna vrata

5. Lučka gumba

6. Multi-funkcijski gumb

7. Negativne moči se obrnite

8. Pozitivne moči stik

9. LED zaslon

10. Tip C 30W polnjenje vrata

11.QC3.0 18w polnjenje vrata

12. USB flash drive, port. (Ta vrata se uporabljajo predvsem priključite pogon USB za predvajanje glasbe, torej, polnjenje, hitro počasi, in ni priporočljivo, da uporabite ta vrata za polnjenje.)

Seznam Izdelkov:

Modri Zob Avto Adapter *1

priročnik*1

Opomba:

Prosimo, da upoštevate dejanski izdelek za velikost in teža izdelka~

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5