Opis

Kako naročiti

Kako da nam svoje podatke?Pls, da nam pošljete svojo fotografijo in besedilo skozi obrnite na prodajalca.

Ladja v roku 1-3 dni po oddaji prilagojene informacije.

Keychain Material: Jeklo, Velikosti 3 cm, Debele 1,5 mm.

Čast spomin na ljubljeno osebo z našo Spominsko Keychain, osebno spominek zasnovan tako, da zagotavljajo udobje in tolažbo v času izgube.To iskreno keychain služi kot opredmetena opomnik gojiti trenutkov preživel skupaj, zaradi česar je smiselno sočutje darilo za tiste, ki so žalujočih.

Naše Osebno Fotografijo Sočutje Ključnih Verige ponuja možnost, da prilagodite s fotografijo, ki ima pomemben pomen.Ali je to dragocena posnetek, v lepem spominu ujeli v čas, ali simbol, ki predstavlja odšel, naše kvalificiranih obrtnikov bo strokovno engrave fotografijo na keychain, ustvarjanje dotika davek, ki se lahko prevaža povsod.

Poleg foto prilagajanje, naš Spomin Keychain vam omogoča, da vključujejo osebno podrobnosti, kot so posebne datume ali smiselno besedilo.Ali je birthdate, obletnico, ali tolažba stavek, naša keychain bo nosil teh občutkov, ki zagotavlja vir moči in spomina.

Izdelane s posebno skrbnostjo in so s trajnih materialov, naš Spomin Keychain je namerno v upreti se vsakodnevno uporabo, medtem ko ohranja svojo poslano imental vrednost.Njena kompaktna velikost in varno pritrjevanje, da je enostaven za pritrditev na ključe, torbe, ali celo kot bridki simbol spomina.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5