Opis

Značilnosti:

OOTDTY

Popolnoma nova in visoke kakovosti

Pin Sponko Pasu Pasu: Naše pasu pasu z punk stil, videz, bling , zakovice, posuto & pin sponke zasnovan tako, moda in bolje kažejo, osebnost in poudarili vašo edinstveno estetiko.

Priložnostne pasu Pasu: Naše pasu pasu pokaže z okrasnih & zakovice žrebčarna, elegantno, ki je primerno za odrasle ženski moški obleko pribor, pritegne in lahko izpolnjujejo vaše potrebe in ujemanje zahteva za različne priložnosti, primeren za številne priložnostne slog oblačil, denims, krilo, hlače, kavbojke, hlače, brezskrbno, ki se ujema z kaos.

Kul Dekorativni pas Pasu: preprosto priložnostne pasu pasu z vrhunsko tehnologijo, ki je primerna za uporabo hlače, kavbojke ali hlače pas okraski, 15 izbirni slog izberite, prosimo preverite obseg pasu pred nakupom, brezskrbno o prepirljivih z drugimi, odlično pribor za oblačila za različne priložnosti.

Izbrani Material: Uporaba visoko-kakovostni razred kvalificirano PU materiala, nonrust zlitine osnove & pin sponke, preproste zasnove, ki je kot nalašč za prosti čas obrabe, unisex, za ženske ali moške.

Super Darilo: vse Naše tekmo priložnostne pasu, ki je edinstven in srce-čutil v modi pribor za vaš poseben osebe, prijateljem, sodelavcem, bi presenečenje in veliko darilo za rojstni dan, Božič, Novo leto Dan, obletnice, zmenki, ali drugih priložnostih.

Specifikacije:

Material: PU, Okrasnih

Izdelek Dimenzije: Pribl. 108x4cm/42.52x1.57 palca, širina sponke za 7,3 cm/2.87 palčni

Slog Možnost: 15 izbirni slog kot slike pokazale,prosimo, izberite preference

Paket Vključuje:

1x pasu Pasu

Opomba:

Prosimo, dovolite 1-2 cm napak zaradi ročnega merjenja.prosimo, poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo.

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5