Opis

Bullet Točk:

1.Peneče Design: Izdelana iz visoko kakovostnih umetnih kristali, ta potisnite gumb start pokrovček je sijoče in bleščečih, zaradi česar vaš avto briljantno in privlačno.

2.Fine Izdelave: Ta gumb za zagon motorja pokrov ima gladko površino, ki je ni enostavno, da nič ali zbledi.Narejen je iz fine izdelave in lepo spolirana in tla.

3.Namestite z Lahkoto: Imejte push-to-start gumb varen pred praskami in prahom z našo prižiganje pritisniti Gumb Start Pokrovček.Uživajte enostavna namestitev, brez dodatnih potrebna orodja; privleči vi veliko udobje.

4.Močan Oprijem: trdno vgrajen močan lepilni trak, Push Start Pokrovček zagotavlja, da ostane dal, zagotavlja dolgotrajno zaščito za svoj avto za vžig.

5.Lepo Predstavi Izbiro: Povzdignil svoj avto videz z naše Potisnite Gumb Start Pokrovček.Združljiv z večino avtomobilov, je to a vetrič za namestitev, ki jih preprosto peeling off lepila in lepljenje na gumb.Odlično darilo za moške a

Opis :

Povečanje notranjost vašega avtomobila s to slepljenje vžiga gumb start pokrovček.Narejen z globo izdelave, je trmast in ne zahteva nobenih dodatnih orodij za namestitev.Nadgraditi svojo vožnjo, s tem eleganten in praktičen pripomoček.

Specifikacije :

1.Ime izdelka: avto gumb start, okrasni obroč

2.Velikost izdelka: približno 4*4*4 cm/1.57*1.57*1.57 cm

3.Teža izdelka: približno 10 g

Seznam Vsebine:

1pc x Avto gumb start, okrasni obroč

Opomba:

1. Zaradi barvno temperaturo zaslona, kamere, osvetlitve okolja in fotografijo, spretnosti, itd., lahko pride do rahle barvne razlike na slikah, nekaterih proizvodov, in barva je ob upoštevanju dejanskega izdelka!

2. Zaradi različnih ročno merjenje, prosimo, dovolite rahlo velikost razlika.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5