Opis

Kupci " smernice

Prosimo, prepričajte se, da je naslov pravilen.

Naša Glavna dejavnost vključuje Tranzistorjev, Diod, Modul, IC, Releji, Kristalnega Oscilatorja, Kondenzator, Upor, Led, optocoupler, Varovalka, Induktor, Stikala ...in tako več.

"One-Stop", Elektronske Komponente, ki podpira poslovanje.Podpira BOM naročil.Mi vam lahko pomaga najti več elektronskih komponent, samo stik z nami.

24-Urni Servis : V podporo različnih regijah, časovne razlike, in kupec naročila potrebe družbe 24-urna strokovnjaki za zagotavljanje storitev za stranke, in ponujajo brezplačno oddaljeno pomoč in podporo po telefonu.

Naš cilj je postati najbolj zadovoljivo električne komponente, distribucijo in podporo poslovanja med vse stranke.Verjamemo, da bomo z vašo podporo bomo še boljši.

Pakiranje Podrobnosti:

1. Izvirno tovarniško zaprti embalaži, standard vrste: cevi, pladenj za papir, lepilni trak in koluti, škatle, vrečke za pakiranje .Če imate kakšne posebne zahteve, vas prosimo, da nas obvestite.

2.Vse izdelke, ki so pakirana v blister vrečke, in peno, ki je prilagojen za prevoz zagotoviti močno zaščito.

Uvoz Davki/Dolžnosti:

1. Uvoznih dajatev, davkov in drugih dajatev, ki se dogajajo v vaši strani, niso vključene v cene artiklov.Te stroške plača kupec.

2.Prosimo, preverite pri carinski urad v vaši državi pred nakupom za določitev te dodatne stroške.

3. Prosimo, potrdite, podrobne informacije, ali postavka opis na tovorni list računa.

Povratne Informacije Podrobnosti:

1. Kot vaša povratna informacija je zelo pomembno, da se naš razvoj, smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitvami.

2.Naš program bo pustil nazaj enako povratne informacije za vas, po vaših pozitivne povratne informacije.

3.Obrnite se na nas, preden se odpravite nevtralne in negativne povratne informacije,,, bomo poskušali naši moči, da reši težave.Najlepša hvala!

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5