Opis

Številka modela : TM-WA-1028

Kuhinjska Pipa Dodatki Tip : Kuhinjska Pipa Spouts

Poreklo : Celinska Kitajska

Tip : Kuhinjska Pipa Dodatki

Garancija : 6 Mesecev

Design Slog : Sodobno

Material : ABS Plastika iz Nerjavečega Jekla

Funkcija : 2 Funkcije

Velikost izdelka : 17*5 cm

Površinska Obdelava : Krom

Delovni Tlak : 1~5 Bar

O tej postavki

PREMIUM KAKOVOST – poslovite od nered in škropljenjem okoli umivalnik, ker tukaj je popoln kandidat za reševanje vašega problema.Za razliko od mnogih drugih, za našo kuhinjsko pipo prezračevalnik tapnite glavo je narejen iz premium kakovosti, ABS PLASTIKE, ki postane vodja trajne in bi bilo zadnje, za prihodnja leta.

✅ ZMANJŠATI STROŠKE za ENERGIJO IN UPORABO VODE DO 70% - Prihranite svoj denar in okolje, v istem času, hvala za to pipo booster za VARČEVANJE z VODO NAPRAVA da v primerjavi z drugimi standard mehurček voditelji bodo zmanjšuje stroške za energijo in uporabo vode za 30% - 70%.

✅ 2 NASTAVLJIV SPRAY NASTAVITVE – Nadzor dveh načinih, s samo eno preklopno stikalo - Mehko mehurček tok (1.8 GPM) in močna spray difuzor (za 1,8 GPM) daje šampanjec učinek tok, ki zanika kakršno koli splash back je v kotlini in hkrati povečuje močenje sposobnost in učinkovitost.

✅ 360-STOPINJSKI KORITO PREZRAČEVALNIK GLAVO ima za 360 stopinj vrtljiv tapnite šoba in 45 stopinj naklona, da enostavno pokriva celotno korito in zadovoljiti svoje različne pranje kota potreb.

✅ ENOSTAVNO INSTALATION – Prihranite svoj čas zaradi novih inovativnih HITRO SESTAVLJANJE SISTEMA, ki to korito šoba prilogo zagotavlja.Prilagodljiv in priročen pipo, glava je primerna za 99% pipo škropilnica korito za, in najboljša stvar je stvar, ki je, ki ga lahko namestite sami, brez potrebno orodje.

Specifikacije

Material: ABS(Glavni Material) + nerjavečega jekla(Samo Cev)

Funkcija: 2 modeli

Površinska obdelava: krom

Barva: srebrna

Velikost: Cca.17*5 cm

Uporaba: filtriranje pipo za kuhinjo in kopalnico

Garancija: 6 mesecev

Paket, Vključno S

1*Pipa prezračevalnik z prilagodljiv iz nerjavečega jekla, cev(zaporedna Številka:TM-WA-1028)

ali 1*Pipa prezračevalnik z prilagodljiv in FIKSNIH iz nerjavečega jekla, cev(zaporedna Številka:TM-WA-1028-1)

Opombe

1. Iz nerjavečega jekla, cev ima 2 vrste, zaporedna številka:TM-WA-1028 cev je prilagodljiv, vendar NE omejeno, zaporedna številka:TM-WA-1028-1 cev je prilagodljiv IN OMEJENO, prošnje bodite pozorni na to, preden kraj, da.

2. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

3. Prosimo, dovolite 1-3cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5