Opis

Opis

To je priročno in praktično zaprta, pad.Je učinkovit in praktičen.To lahko učinkovito zmanjša hrup avtomobilskih motorjev, in blok lahko zmanjša toplote motorja iz izpušne cevi v kabino, zmanjšanje klimatskih učinkovitost in varčevanje z gorivom.Je preprost za uporabo in ima določeno absorpcijski učinek, ki vam lahko z več udobja.

Značilnosti

-Barve:Kot Prikazano

-Material:Visoko gostoto pene, aluminijasto folijo, Močno varnostno lepilo

-Velikost:100.00X60.00X0.80 cm/39.30X23.58X0.31in

-To je narejene iz varnih materialov, vsestranski, trpežna in praktična.Uporabite ga lahko za dolgotrajno čas v vsakdanjem življenju.

-Ta izdelek je dobra zvočna izolacija in funkcija za zmanjšanje šuma, da vam z bolj udobno vožnjo okolje.

-Izdelek ima širok spekter uporabe, poleg avtomobilskih motorjev, to je primeren tudi za veliko krajev, ki jih je zvočna izolacija.

-Enostaven za uporabo, strokovno in praktično, je to lahko tudi vašim potrebam in vam zagotavlja več udobja.

-Blok zmanjšuje toplotno motorja iz izpušne cevi za vozila, zmanjšuje porabo energije klimatska naprava in prihrani gorivo.

1 x Deadener

hood insonorization cesti, tla, vozila, toplotne opreme trunk žleb pad celice dustproof gume za preklic počutil zaprto mejo toplote zvoke steno turističnih traktor odejo kraje izolacijski vibracije izolator oglušujoč na zvok domov preproge izolacijo hrupa in van thinsulate heatproof absorbira motorno kolo avto alubutyl antivibration deadener materialov preprečevanje materiala tla avtomobilov thinsulator roller stanja stene plošča tapiserija, sobe za varstvo tovornjak akustični bitumen amenaged motorja ploščo akustika auto studio torpedo lopov maqui izolacija deadening preverjanje jopiči avdio soba ogenj preprogo inzonorizing anti za self-lepilo soundproofing avtomobilske xlr opica avtodom motornih dokaz zaprta vrata pena mat trak izolator plošče električna cnc

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5