Opis

Opis:

Ta avto ledvenih blazino za podporo ustreza večini avtomobilov.

Za razliko od navadne ledvene podpore blazine in dvigne avto, stoli, katerih podpora države ni zamenljiva in ki morda ne ustrezajo vašemu telesu odlično in lahko pusti velik prostor med nazaj in avto stol, naš avto nazaj podpore lahko odpravite težave z odlično prilagajanje telesu.To bo zagotoviti, a udobno uporabniško izkušnjo.

Specifikacije:

Ime: Ledvene Podpore Blazino za Avto

Material: anti-mah/fino perilo

Teža: približno 600 g

Velikost: o 50 * 30 * 3 cm / 19.69 * 11.81 * 1.18 palčni

Barva: rdeča/kava/črna/rjava (neobvezno)

funkcija:

Značilnosti:

Polnjenje vrzeli med lumbalno in vaš avto stol in z zrakom, ki teče, seveda, da v skladu s svojim nazaj

Absorbira nekatere vibracije, ki jih ustvari avto pnevmatike in cestne površine.

S oblike krivulje ohraniti hrbtenico zdravo.

Nastavljiv po dolžini.

Primeren za večino avtomobilov, športna terenska vozila in tovornjaki.

Preprost in enostaven za namestitev.

Package Seznam:

Ledvene Podpore Blazino za Avto *1

Obvestilo:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, postavka barve pa se lahko rahlo razlikujejo od slike.

Zaradi razlike v ročno merjenje, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Dinamičen Avto Ledvene Podpore - Sprejema vgrajeno v zrak celic, oblikovanje in uporabo aerodinamične energije, se lahko samodejno nastavi svojo podporo države za nazaj, ledvenih in hrbtenice, glede na lastnika sedel držo.Praktično in udobno avto ledvene podpore blazino.

2.Udobno Avto Ledvene Podpore - Ponavadi podpirajo članice navadnih ledvene podpore blazine in dvigne avto, stole, ni zamenljiva in blazine morda ne ustrezajo vašemu telesu odlično in lahko pusti velik prostor med nazaj in avto stol.In teh težav ne bo prišlo do naš avto nazaj podporo, ki bo popolnoma prilegajo telesu in nudijo udobno uporabniško izkušnjo.

3.Napredni komplet za Nazaj Podpora - omogoča bolj udobno in zanesljivo podporo kot tradicionalni avto ledvene podpore.Sprejetje dinamično podporo, to varnostno blazino za avtomobile lahko zmanjša hrbtenice tlak.In podpornih točk, ki se spreminjajo glede na svoje seje držo.

4.Uporaben Avto Nazaj Blazino - To je zelo koristno.Ta avto nazaj blazine za podporo lahko pomaga zmanjšati nazaj nelagodje zaradi dolge ure vožnje.Ko zaženete vaš avto, lahko zmanjša nazaj škode iz avtomobilske pospešek, in nenadoma se začne.In to je tudi funkcija preprečevanja.Primerna je za dnevno in dolge razdalje vožnje.

5.Primeren za Večino Avtomobilov - Ta avto ledvenih blazino podporo je primerna za večino avtomobilov.To zapolnjuje vrzel med lumbalno in vaš avto stol z zraka, ki teče, seveda, da v skladu s svojim nazaj, spodbujanje dinamičnega teža izmenjavo med hrbtenico in mišice.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5