Opis

Naj malo princesses ustvarite edinstvene umetniške s to Obleko gor Nalepke, Knjige!Ta Princesa Nalepke, Knjige za Večkratno uporabo set je narejen iz okolju prijaznih materialov in se lahko uporablja znova in znova.Kot nalašč za dom, rojstnodnevne zabave, male šole in vrtca, učilnice.

Specifikacije:

Material: les

Velikost: 15*18,5 cm/5.91*7.28 cm

Teža: približno 260 g

Seznam vsebine:

Princesa krilo penzion*2

Dekorativni papir*1 paket

Lesene iglo*1

Nosilec*2

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Ustvarjalne nalepke play (igra): S Princeso, Nalepke, Knjige, otroci lahko premeša in se ujemajo nalepke različnih barv in vzorcev, da bi svojo lastno podobo, ki prikazuje njihovo ustvarjalnost in slog.

2.Razviti otroci " talente in interese: lahko ustvarjajo svoje lastne suniti umetnosti z vztrajanjem pisane pike na predloge.Ta dejavnost bo spodbujal otroke " potrpežljivost, priznanje, oblikovanje, roko oči usklajevanja, fine motorične sposobnosti, in barvno percepcijo.

3.Varno lesa: Ta nalepka knjiga je majhen in enostaven za prevoz okoli.Igrate lahko s to kjerkoli in kadarkoli.Ustvarite svoj princesa zgodbe z različnih nalepk.

4.Široka uporaba: kot Nalašč za dom, rojstnodnevne zabave, male šole in vrtca, učilnice.Uporabite lahko tudi nalepke za okna, mize, škatla za shranjevanje, ali kateri koli drugi površini, da dodate nekaj voh in slog za vaš družinska srečanja in praznik strank.

5.Lepo darilo: Otroci lahko svoje zgodbe in prizore na strani, in spremenite nalepke enostavno narediti nove.Ta nalepka knjiga je odlično in lepo darilo za noč Čarovnic, Božič, vrtec dejavnosti in na prostem, potovanjih.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5