Opis

Opis:

【 OPREMLJANJA 】: Dash sredinski konzoli pladenj je primerna za Tesla Model 3 Y 2017-2022 ,zaradi česar vaš sredinski konzoli, bolj urejeno in dobro organizirano.

【 TRAJNEGA MATERIALA 】: sredinski konzoli, pomišljaj pladenj za papir je narejen iz premium Silikonski material, mehka, težka in visoka resiliencewithout deformacije, odporne na obrabo, trajno in zanesljivo.

【 Armaturni PLOŠČI, sredinski KONZOLI, ORGANIZATOR DESIGN 】: Dash škatla za shranjevanje pladenj je skrita oblika, ne preprečujejo pogled v vozilo in racionalno uporabo prostora za zaslon na centralni nadzorni instrument plošči za povečanje prostora v avtomobilu.

【DODATEN PROSTOR za SHRANJEVANJE,】: armaturni plošči škatla za shranjevanje organizator je kot nalašč za shranjevanje tkiva , manjše izdelke, ključi, kartice, spremembe in druge manjše predmete, itd. ,udoben in enostaven za vas, da elemente iz predaloma.Skrite magnet stanja, ki se lahko uporabijo za mesto, ITD kartice, na adsorpcijo je stabilen in ne zlahka pade

【 ENOSTAVNO NAMESTITEV 】: Instrument Konzole Škatla za Shranjevanje lahko uporabljate po uskladitvi z air outlet armaturne plošče.Je praktična in priročna, da se premaknete na.Stroj in enostaven za čiščenje, sprati z vodo, takoj čiščenje kot nova.

Specifikacija:

Material: Silikon

Velikost Grafikona:

28 cm/11.02 palčni

Paket Vključuje:

1 Dash Sredinski Konzoli Pladenj

Opomba:

Prosimo, dovolite nekoliko napak zaradi ročnega merjenja in različnih zaslonov.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5