Opis

Mini različica ZVS tapless končal uvodno ogrevanje Tesla Jacobs lestev pogon

Ne podpira baterij, ne pozabite, da uporabite baterije!

1. Ta brezglavi mini odbor ZVS končal odbor ne prihajajo z visoko napetost paket, hladilni ventilator, itd

2,Ta komplet zahteva določene roke-na sposobnost in povezano znanje.Če ne moreš celo uporabite lemilo, ter pozitivne in negativne pola napajanje ne bo razdeljen, je priporočljivo, da ne ustreli.Kaj je šlo narobe s fotografijo, in prodajalec ne odgovarja!

3, napajanje 120 W (na 12V indukcijske grelne).Pritisni in visoke napetosti package na 12 V, in ko primarni obrne se 5+5, to je približno 30 W. .

4, vhodna napetost: DC 5V ~ 12V, to je območje napetosti napetost med delovanjem, ne napetosti, ko se napajanje ni-obremenitve!

(Prodajalec ne more zagotoviti normalno delovanje, če je napetost presega 12V ali nižja od 5V.Če je vhodna napetost ni v tem območju, prodajalec ni odgovoren za kakršne koli težave!)

Pri uporabi baterij, zagotoviti, da se napetost med delovanjem je nad 4.5 Proti!Če napetosti ne moremo jamčiti, da se dosledno nad 4.5 V med delovanjem, ne uporabljajte baterij za napajanje!Ne uporabljajte suhe baterije za napajanje!

5. Potrdite, da so vse komponente so varjene pravilno, in da se pozitivna in negativna pola napajalne linije se ne obrne.Po priključitvi bremena (ogrevanje tuljave, visoko napetost paket), moč na enkrat!Ne vklopi, ko je prazna!To je enostaven za škodo, ko se vklopi brez obremenitev!

6, PCB board velikost: dolžina * širina * debeline 55mm * 37 mm * 1.6 mm

7. Hitrost procesorja: 50HZ

8. Tok: 10A

7. Grelec

Širina ogreva objekt, mora biti med 1/3 in 1/2 notranji premer grelnik, in naj ne presega 2/3!

Premer ogrevanje objekta je treba nadzorovati v 20 mm, toliko kot je mogoče, prevelik za ogrevanje, ki bo bolj težko toplote za red, po vsem,, da je moč omejena.

Med uvodno ogrevanje je običajno potrebno, da se prekine napajanje in ohladi, potem ko je delal za 5 minut.To je zato, ker trenutno med indukcijske grelne je relativno visoko in se tuljava proizvaja veliko količino toplote.Med ogrevanjem, nekaj toplote, proizvedene z ogrevano predmet se bo prenesla v grelnik, in skozi čas, se bo temperatura grelec, bodo zelo visoke.Če grelnik priključen na priključni blok, bo stopijo plastične del terminala blok!Zato je priporočljivo, da vara grelnik neposredno na PCB board med indukcijsko segrevanje.Kupce je treba paziti, da to

Priporočljivo je, da uporabite bakrene cevi, kot kolobarjih in hladite z vodo za dolgotrajno uporabo

8. Trenutno, vhodne napetosti, število primarnih izkaže, število grelec, obrne, in prostornine ogrevanih predmet med indukcijske grelne so povezane z visoko napetost paket

Modra LED indikator napajanja sveti, z ali brez moči, samo preverite, če sveti lučka!

Možnih razlogov za indikatorska lučka ne vklopite, so: 1. Žice, ki ni pravilno priključen napajalnik ne vklopi, 2. Tam so sestavine na krovu, ki so poškodovani

Ko lučka je dim, napajalnik mora biti dovolj in je treba zamenjati z bolj zmogljivo napajanje.

Ne izkoristiti tiste, ki so bolj primerna za indukcijsko segrevanje

Grelnik se lahko spajkana na PCB board na ta način.

12V indukcijske grelne test naslov:

http://v.youku.com/v_show/id_XMTI3MzYyOTkwMA==.html?firsttime=60&from=y1.4-2

Velikost vroče železo blok: dolžina * širina * višina 30 * 10 * 4 mm

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5