Opis

Sodoben Minimalističen, Dnevna Soba Mizico Oblikovalec Doma Pohištvo Iz Masivnega Lesa Krog Velike In Majhne Čajne Mize S Prostora Pomembne Opombe:

Za boljšo izkušnjo nakupovanja v naši trgovini, vam predlagamo branje dostava opombe premislite, preden ste naročilo, ker je dobavni rok in davčne politike so različni za državah.Drugič,Če ne zahteva izdelka, storitve za stranke, preden vaše naročilo, bomo proizvajajo glede na specifikacije naročila.

Postavka Opis:

1)Informacije O Izdelku:

Ime izdelka:

klubska mizica

Izdelek Izvor:

Foshan, Guangdong, Kitajska

Izdelek Materiala:

les

2) Značilnosti Izdelka:

a.Varnost, varstvo okolja, zdravja, brez razpok, ne izginja, se ohrani izvirna pore kamen, ki poudarjajo teksturo.

b.Okolju prijazen material .Brez škodljivih snovi, okolju prijaznih in naravnih materialov, ki se lahko v neposrednem stiku s hrano.

c.Novi material rock je vzet iz narave in kurjene na visok tlak in visoka temperatura 1200°; to je, ne samo, da so odporni na obrabo, umazanijo mraz, in se ne boji, opeklin; je odporna proti koroziji, vodotesen in enostaven za čiščenje.

d.Mat teksturo, odporne na obrabo, odporen na praske, non-absorbent, enostaven za čiščenje.

O pošiljki : od vrat do Vrat storitev je na voljo za večino držav.Majhno število držav, bo ladja v pristanišču v bližini vaš naslov po morju.Če želite kupiti, prosim, povejte mi, mesto in poštna številka) na naslov za dostavo, in nas kontaktirate za natančne cene.hvala.Hvala,upam, da boste uživali vaše nakupovanje

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5