Opis

Vaša drža in prebavo lahko tako izboljša z čepe na 35-stopinjskim kotom s pomočjo tega footstool.To je zgolj videz in majhen odtis, ki lahko zmanjša prostor, potreben.Za udobje in varnost, vogali zaokroženi.Ko potrebujete več, prostor za sedenje v dnevni sobi, uporabite ga lahko tudi kot preprost blata.

Specifikacija:

Ime: Čepe Toaletni Stoli

Material: Bambus

Razpoložljive barve: primarni barvni, rjava

Velikost: o 39*22*16.5 cm/15.35*8.66*6.5 v

Seznam Vsebine:

1*Čepe Toaletni Stoli

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Enostavna Uporaba: Ta čepe toaletni stol je lahko pomagal ponovno naravno držo, da bi šel na stranišče, ki jih omogoča, v obliki 35-stopinjski kot med stegnom in zgornji del telesa.Ta kot vam lahko pomaga olajšati krčenje mišice zapiralke, kar grobnice postopek bolj preprost.

2.Ni Enostavno, da bi Prekinil: To čepe toaletni stol je čvrsta konstrukcija pomeni, da ne bo crack ali zbledi za zelo dolgo časa.Primerno je za otroke in odrasle, ker je njegova čvrsta konstrukcija, ki lahko podpira do 300 kg teže.

3.Opremljen s C-oblikovan Odpiranje: To čepe toaletni stol ima višini 16,5 cm/6.5 v od tal, kar je optimalno za preprečevanje noge odrevenelost in krepitev gibanje črevesja.Prav tako je C-oblikovan odpiranje design, ki ustreza wc obliko in zmanjšuje prostor, ki ga zaseda.

4.Preprost za Namestitev: lahko bi to čepe toaletni stol v snap, saj morate le, da se pridružijo delov z vijaki.To je gladka in burr-brezplačno videz, z zaobljenimi koti, ki so preproste, obrišite s krpo ali sperite z vodo.

5.Široko Uporablja: To čepe toaletni stol je primerna za otroke, starejše in odrasle.Uporablja se lahko tudi kot preprost blata v dnevni sobi, spalnica, pralnica, ali je dano v umivalnici.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5