Opis

Mini Karaoke Stroj Z 2 Brezžični Mikrofoni Za Otroke, Odrasle, 18 Pre-Natovorjen Pesmi, Prenosni Bluetooth

Eno leto za zamenjavo privilegij.Super Kakovost Zvoka-Prenosni Bluetooth zvočnikov in 2 brezžični mikrofoni so opremljeni z visoko zmogljiv avdio voznika in napreden digitalni signalni procesor, ki naredi zvok bolj jasno in bi si odlično petje izkušnje.

PREDVAJANJE vseh PESMI - Pre-Natovorjen s 18 Vrtec Rime - Svjetlucati Svjetlucati Malo Star, Kolesa na Avtobus, ABC, in še več!Vse vaš malček je najljubši karaoke pesmi!Z Bluetooth 5.0, lahko tudi povežete karaoke stroj za telefon/tablični računalnik, da igrajo vsako glasbe iz katerega koli programa glasba, kot so Spotify, YouTube ali Apple Glasbe, itd.Hkrati, z eno tipko če želite odstraniti/obnovitev vokale iz Bluetooth glasbe, prepevati in se zabavajte!

Dolg Čas Predvajanja-vgrajena baterija za ponovno polnjenje zagotavlja 5-10 ur zabave.Hitrejše polnjenje in dolgo časa trajajo.Zabavo brez prekinitev.Rojstni dan, srečanje, razredu, dejavnosti na prostem...Ta prenosni Bluetooth zvočnik in brezžični mikrofon, ki bo izpolnil vse vaše "zabava petje" potrebe.

Multi-funkcijo Karaoke Stroj, ki Prihajajo s 4 vrste magic glasove, zabavno in zanimivo za otroke.LED luči bije v ritmu glasbe, ustvarjanje zabavno vzdušje.Izhod za slušalke izhod vrata na zadnji strani.Kot nalašč za petje praksi, doma družino, karaoke, dovolj majhna, da bi, ko ste na poti.

Darilo Je-Elegantna oblika in lep paket polje, da je kot nalašč za rojstni dan darilo za Christams 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12+ letni dekleta fantje teens.S tem ultra-prenosni karaoke kavo, je povsod fazi.Kul Rojstni dan ali festival darilo za vaše otroke, prijatelje ali družine.

Nastavite Vrsto: Karaoke Predvajalnik Določa

Pretvornik: Kondenzator Mikrofon

Uporaba: Karaoke Mikrofon

Slog: Ročni Mikrofon

Frekvenčni razpon: 40Hz-20KHz

model: P2Shell

nazivna napetost: 5V

Usmerjevalne funkcije: Heart-shaped

Bluetooth verzija: 5.0

Otrok mikrofon: predsedoval children' s igrače

Z brezžičnim: nič

Nazivna moč: 6

Ali je vgrajeno baterijo?: Vgrajeni bateriji

velikost: 75 x 65 x 85mm

Material: ABS

barva:oys

Z brezžičnim: nič

Nazivna moč: 6

Ali je vgrajeno baterijo?: Vgrajeni bateriji

velikost: 75 x 65 x 85mm

Material: ABS

barva: roza

Vsebina Paketa:

1 x prenosni zvočnik

2 x mikrofon

1 x USB kabel

1 x angleški navodila

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5