Opis

[Priročno Obrnite Stikalo]Ta avto polnilnik je Namenjen visoko kakovost in enostavno upravljanje z on/off Obrnite stikalo za varčevanje z energijo in naprave za zaščito, nadzor 2 polnjenje prek kabla USB vrata in LED voltmeter, nikoli ne bo treba skrbeti za njeno praznjenje baterije.Opomba: rdeča led lučka prikazuje samo gor, ko je priključena moč in stikalo je vključeno.

[100% Nepremočljiva in Dustproof]za Razliko od drugih proizvodov na trgu, to USB polnilec za montažno ploščo je izdelani s popolnoma zaprti zaščitni pokrov, ki je 100% nepremočljiva in dustproof.IP66 nepremočljiva, odlično deluje na ladje, čolni in motorna kolesa.

[LED Napetost Display]Ta avto polnilec builts v digitalni modra LED napetost zaslon, prikazuje v realnem času napetosti stanje vašega vozila, baterije, preprečuje težave, ki jih povzročajo nizke napetosti.LED luči prav tako omogoča hitro in enostavno iskanje vrata USB v mraku ali ponoči.

[Hitreje Kot Hitro]Izdelani z QC 3.0 vrata USB, katerih max en izhod je 18W.Vgrajen pametni čip, bo inteligentno zazna vaše naprave in polnjenje naprave na optimalno trenutno, polnjenje združljive naprave do 4 krat hitreje kot običajni polnjenje, dvakrat tako hitro kot Hitro Polnjenje 1.0 in 38% večjo učinkovitost, kot QC 2.0.

Z Več-polnjenje, Nad-tekoče, nad-ogrevanje in kratkostična Zaščita za zagotavljanje varnosti, medtem, vgrajeno Smart IC zagotavlja vezje ne bo zgorel, če narobe napeljave.Enostavno Namestitev - ta usb vtičnico in vtičnico, ki ustreza večini vozil, armaturna plošča in rocker stikala, zelo enostaven za vgradnjo v 25 minutah, samo povezavo "+", da baterija pozitivno pole, " -", da negativnega pola.

Barva: črna

Material: ABS

Vsebina Paketa:

2 x polnilec

2 x Priklop žice z varovalko (žice, dolžina 60 CM)

Vljudno Opomnik:

1. Moč povezovanje žic, usb kabel in naprave morajo podpirati QC 3.0 hitro polnjenje.

2. Za vozila, to je priporočenega obsega, da bi dobili moč iz varovalko polje, medtem ko za motocikel, bolje povezati žice izklop.

3. Napetost odčitavanja števcev led bo pokažejo po element, ki je priključen na baterijo.

4. Od iPhone serije ne podpira hitro polnjenje, zato je njihova polni hitrosti je normalno.

5. Bodite prepričani, da povezavo "+", da baterije pozitivno pole, " -", da negativnega pola.

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5