Opis

1 KOS Black Retro Stereo Cassette Igralec Črni Plastični Walkman Cassette Tape Music Avdio Avto Prestavo Z Bluetooth

Kako vzpostavim povezavo telefona Bluetooth in vključite FM radio? (Opomba: K66-1 verzija ima samo mobilni telefon, povezava funkcije).Slušalke (ali zvočnik opremljen z 35mmAx vtič) v priključek za slušalke, dolgo pritisnite tipko Bluetooth zagonski gumb za 3 sekunde, da vklopite, pritisnite tipko FM tipko, da preklopite na mobilni telefon ali povezavo Bluetooth, FM radio, LED, modra svetloba je dolgo, ko je mobilni telefon Bluetooth je priključena, in modra LED lučka utripa, ko je radio FM.

Ko glas pozove, povezave Bluetooth, vključite Bluetooth mobilnega telefona, iskanje in seznanjanje naprav ime "HC01", LED, modra svetloba je vedno na po Bluetooth povezava uspešna, predvajanje glasbe v mobilni telefon prek slušalk ali zvočnikov z 3,5 mm priključkom, kratko pritisnite tipko "+" ali "-" tipko, da preklopite pesmi, dolgo pritisnite na "+" ali " -", da prilagodite glasnost, ali neposredno uporabljati mobilni telefon, da prilagodite glasnost.

Ko z uporabo UKV-radio načinu, pritisnite simbol ▶ tipko, da zaženete samodejno iskanje in zapis v celici kanalov, kratko pritisnite tipko "+" ali " -", da preklopite oddaja kanale po kanalu snemanje, in dolgo pritisnite na "+" ali " -", da prilagodite glasnost.Ko vzpostavljate povezavo z mobilnim telefonom Bluetooth ali preklapljanje na FM radio, film ni mogoče predvajati.

Nasveti za priklop Bluetooth naprave, ki ga prejme?Prosimo, poskrbite, da je Bluetooth naprava je vklopljena.Dolgo pritisnite tipko Bluetooth zagonski gumb za 3 sekunde, da vklopite funkcijo Bluetooth, bele svetlobe LED sveti in utripa hitro, samodejno iskanje in seznanjanje Bluetooth sprejemnik, ko se napravi uspešno seznanili, bele svetlobe LED, ki je vedno na, po vstavljanje traku, pritisnite tipko "PLAY" gumb, da predvajanje traku.

Ko je iskanje naprav Bluetooth seznanjanje, izhod za slušalke reža ni priključen na slušalke, v nasprotnem primeru se samodejno iskanje ne more biti.Dolgo pritisnite tipko Bluetooth vklop gumb za 3 sekunde, da izklopite Bluetooth, Bluetooth zagona, če ni povezave Bluetooth sprejemnik priključen, za dolgo časa, LED belo svetlobo bliskavice Bluetooth samodejno zaustavitev.

Vhodna napetost:DC 5V (2 x AA baterije)(Niso vključene baterije)

Izhodna napetost:DC 5V

Izhodni tok:Manj kot 400mA

Izhodna moč:Manj kot 2W

Zvočni posnetek obliki:Dvo-kanalni stereo

Hitrosti traku:4.76±5% standard

Bluetooth različice:V5.0

Prenos oddaljenost:10 M (brez ovir)

Kako igrati trak?

1. Priključek za slušalke: uporaba slušalk vstavite v režo, da uživate v glasbi

2. Med predvajanjem glasbe lahko uporabite za nadzor glasnosti gumb za prilagoditev glasnosti

3. Pritisnite tipko "DIR" gumb za samodejno hrbtni trak

4. Pritisnite "PLAY" gumb, da predvajanje traku

5. Način za predvajanje: Izberite dejanje, ko je trak doseže konec enem koncu, ko je nastavljen na zanke ikono položaj, trak bo samostojen, Ko je nastavljeno na eno puščice, trak bo samodejno ustavil predvajanje traku po predvajanju ene strani je končana

6. Pritisnite tipko "F. F" tipko za previjanje naprej trak

7. Pritisnite tipko "REW" tipko za previjanje traku

8. Pritisnite tipko "STOP" gumb, da ustavite predvajanje traku

Barva:Črna

Material:Plastika

Vsebina Paketa:

1 * Retro Stereo Cassette Igralec

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5