Opis

Uživajo svež vetrič kadarkoli in kjerkoli s to srčkan desk fan.To je bolj enotna količine zraka kot običajni ventilatorji, in to podpira USB za polnjenje, za udobje.To je majhen in prenosen, zato ga lahko vzamete s seboj kamorkoli greste.Narejena je iz trpežne ABS materiala in ima videz luštna, da bo razvedriti svojo mizo.

Material: ABS

Teža: 200 g

Velikost: 10.8*5.8*5.8 cm

Čas polnjenja: 2-4 ure

Moč: 1.5 m

Seznam:

Ventilator*1

Podatkovni kabel*1

Vrvica za opaljivanje tega*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1. Ponujajo bolj enotno zračni volum: To prašičev ventilatorja ventilator ima štiri liste, ki ponujajo bolj enotno količine zraka, ki lahko, da se počutite udobno v toplem vremenu.Ventilator rezila enotno zmanjšati pretok zraka, ki ustvarja gladko in prijeten vetrič, ki ni premočan ali preveč blag.

2.Dolgotrajno življenjsko dobo baterije: Uživajo svež vetrič to prašičev ventilator za 3-6 ur z enim polnjenjem.Ima vgrajen visoko zmogljiva litijeva baterija, ki podpira USB za polnjenje in mogoče do konca napolniti v 2-4 ure.

3.Priročno za izvajanje: To pig fan je majhna in lahka, zato jih lahko nosite in shranjujete to z lahkoto.Lahko greš v torbi, žep, predal ali namizja.Ta ventilator, bo vas, kul, saj ne zavzamejo prostora.

4.Odlično ABS material: ventilator listi so mehko in nežno, tako da ne bo škodoval vam ali vaši malčki.Ventilator je izdelan iz visoko kakovostne ABS materiala, ki je trpežna in odporna na deformacije ali poškodbe, ki vam daje dolgotrajen užitek.

5.Uljepšati vaš razpoloženja: S pig fan na vaši mizi ali polici, boste lahko uživali lep okras, ki je videti kot prašič glavo z srčkan nos.To bo razvedriti si vsakič, ko uporabite to.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5