Opis

5.5 Punce REZERVOAR za VODO& 2000ml/h MEGLE IZHOD: 5.5 punce super velik rezervoar za vodo se lahko uporablja za 10 ur neprekinjeno, da bi se izognili pogostim polnjenje vode.Največja 2000ml/h megle izhod lahko v celoti lajšanje suhega podnebja v zimskem času.Pokritost prostora, ki lahko dosežejo 2000 kvadratnih metrov, učinkovito vlaženje veliko prostora.

VRH POLNJENJE& PIPO za POLNJENJE: lahko dodate vode neposredno ne odprete pokrov.Prav tako ga lahko priključite na pipo in napolnjena z vodovodno vodo.Če dodate, tapnite vodo, vam priporočamo, da očistite pralni enkrat na teden.

KONSTANTNO VLAŽNOST: Je vlažilnik ima vgrajeno vlažnosti tipalo za prikaz trenutne sobne vlažnost v realnem času. 40-90% relativne vlažnosti vlažnost vrednost je mogoče nastaviti.Nastavitev vlažnosti vrednost vnaprej.Ko je notranja vlažnost doseže to vrednost, vlažilnik preneha delovati; Ko notranja vlažnost nižja od te vrednosti, vlažilnik bo dela samodejno.

3GEARS MEGLE PRILAGODITEV&NAČIN MIROVANJA: 3 prestave megle prilagoditev je lahko nastavite med nizko, srednje in visoko megle rezultatov. 1-12h čas funkcijo, in v način spanja, se lahko popolnoma mokro ponoči, tako da vam ne\\ \ 't so suho, vneto grlo in suho kožo, ko se zbudiš naslednji dan.

360° ŠOBA& KOLO: 360°šoba, multi-directional enotno vlaženja.Z dolgo cevjo spray , premer cevi je 7.5 cm, in je lahko povezan z drugimi cevi za uporabo v trgovinah, delavnice in tako naprej. 4 kolesa za lažje gibanje.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5