Opis

Bullet Točk:

1. Izdelava Vzdušje Božič Božično Darilo Škatle so izdelani z obliko majhno hišo, ki ustvarja prijetno vzdušje Božič za stranke, poln Božič in elementov v zimskem času.

2. Visoko-kakovostnih Materialov Božično Darilo Škatle Set je izdelan iz kakovostnega belega kartona, papirja, obdelani z odlično izdelave za bogate podrobnosti, featuring nežen videz z veliko trpežnost.

3. Široko Sprejetje Božično Darilo Polje Izbor je primerna za gospodarstvo sladkarije, čokolade, dobrote, vesti in druge hrane, ki je enostaven, da visi na Božično dreves in okna okraski, izdelani v kompaktni velikosti, z lahki.

4. Izjemno Stranka Dobave Božič Škatle, Okrasne, so mora imeti za vaše Božično namizni dekor, kot nalašč za Božič, Novo Leto, Zamrznjeno-tematske zabave, in zimskih počitnic, prinaša občutek sreče in coziness.

5. Idealno za Darilo Daje Božično Darilo Box Set je priljubljena tako otroci in odrasli, ki so idealna izbira za stranke, uslug in okraski, odlično darilo za vaše prijatelje, sosede, in družine.

Opis:

Božično Darilo Škatle, ki so narejeni iz visoko kakovostnih materialov, predelanih z odlično izdelave, featuring nežen videz in veliko trpežnost, kot nalašč za Božično zabavo blaga.

Specifikacija :

1. Ime: Božično Darilo Škatle Set

2. Material: papir, Lepenka

3, Enotnega končnega izdelka velikost: 8*6*10 cm/3.14*2.36*3.93 v

4. Izdelek teža: 150 g

5. Na embalaži izdelka: OPP vrečko

Packin g Seznam:

10* Božično Darilo Škatle

Ban Ki nd nasveti:

1. Dimenzije izdelka, ki so merjena z roko, je rahlo napake, prosim, odpusti mi, prosimo, da upoštevate dejanski izdelek.

2. Garancija zadovoljstva: v vam ponujamo visoko kakovostne poprodajne storitve, prosimo, bodite prepričani, da kupite.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da nas kontaktirate!

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5