Opis

Ruski obvestilo:Prosimo, upoštevajte, da zaradi ruske post politike, kupec mora zapolniti s polno ime za prejemanje mednarodnih paketov.

Ti naslednja vprašanja morda iz vaše vprašanje: vprašanje: Kaj je snov?O: Naši glavni izdelki so izdelani iz medenine, razen za nekatere posebne izdelke, kot so ročaji usnje, ki je opisano s podatki na strani izdelka,.

Q: Kaj je dobro medenina?A: v Primerjavi z Cinkove zlitine, medenina, je bolj stabilna, lep, močan in otipljivo.

V: Kako dolgo bo ročaj vgradnjo vijaki?A: se Razlikujejo od ročaji, ki se praviloma prilegajo plošči debeline 18 mm-22 mm, če pa potrebujete drugače, vas prosimo, da nas kontaktirate.

1.Obljubljamo, da preverite vsak kos blaga, preden skrbno pakiranje

2.Smo proizvodno linijo, ki lahko ponudi Dropshippingand lahko ponudimo izdelke, na Veleprodajno Ceno

3.Prosimo, poskrbite, da boste napisali PRAVILNO odpremno naslov,poštno številko in telefonsko številko.Če želite spremeniti vaše naročilo, prosimo, kontaktirajte nas, preden smo jo ladja

4.Če imate kakršno Koli Vprašanje o izdelku Najprej Obrnite na Nas, preden ga Odprete, Spor ali Pusti Slabe Povratne informacije pomagali vam Bomo rešiti v najkrajšem možnem času

5.Če vam je všeč naša trgovina,Prosimo, dodajte naši trgovini na vaši Najljubši Trgovini,boste lahko dobili Dodatne darilo, ki ga Pošljete, da boste z izdelkom najlepša Hvala!

6. Prosimo, bodite bolj pozorni na svoje naslova naročila, ki se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. (Če ste iz Rusije, Prosim, pustite vaše polno ime.To je zelo pomembno)

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5