Opis

Silikonski Mačka Vzdušje Lučka Srčkan 5V 500mAh Baby Spanja Lučka Časovno Auto Svetlobe Off Otroci Darila Razsvetljavo Okras za Spalnico Urad

Funkcija:

1. Material: mačka noč svetlobe je narejen iz silikona in ABS materiala, lepa in praktična, posnemajo videz mačka, zaradi česar ljudje počutili zelo sproščeno.Z luštna mačka oblike in toplo osvetlitev, to je lažje za otroke, da bi zaspal.

2. Pat Stikalo: izklopi Samodejno, glede na določen čas, da vas spremljajo v način spanja.Pat rahlo na stikalo za luč na in izklop.Delovanje je enostavno in priročno.Je enostaven za vklop in izklop luči, in to je bolj priročno, da se zbudiš ponoči.Vam ni treba, da tipati za preklop v temi, in to ne bo vplivalo na vaš spalni družino.

3. Topla Svetloba: Zdravljenje toplo svetlobo, izločena nežno toploto, zagotavlja mehke in zdravljenje vzdušje za prostor, zaščita otrok, ki se bojijo teme, in česar se počutijo bolj varno.

4. Vgrajen 500mAh Baterija: Pat Noč Svetlobe ima vgrajeno 500mAh baterija za dolgotrajno življenjsko dobo baterije.Mogoče ga je uporabiti vso noč po polnjenju enkrat, in svetlost mogoče ustrezno zmanjšati, da podaljšate življenjsko dobo baterije.

5. Odlično Darilo: hišne mačka pat svetlobe je veliko darilo za vaše prijatelje, otroke ali sami.Tudi idealno darilo za Rojstni dan, Dan Otrok, veliko Noč, Božič in Novo Leto.

Specifikacija:

Mačka Spanec Noč Svetlobe: Hišnih Mačk Pat Svetlobe

Mačka Namizna Svetilka: Vzdušje Lučka

Postavka Vrsta: Nočne Luči

Oblika: Živali

Tip: Vzdušje

Električno Napajanje: Baterije Za Ponovno Polnjenje

Je Na Baterije, Vključene: Da

Uporaba: POČITNICE

Številka Modela: Silikonski Mačka Noč Svetlobe

Izdelek material: Silikonski + ABS

Velikost izdelka: O 132x73x94mm/5.19x2.87x3.7in

Zmogljivost baterije: 500mAh

Nazivna moč: 0.2 W

Nazivna napetost: 5V 1A

Čas polnjenja: 2 uri

Delovni čas: 12 ur

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Nočna Lučka

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5