Opis

Bullet Poin ts:

1. Magnetni Zlitine Sponke: Z magnetno sponko design, ta avto tkiva imetnik vizir je mogoče enostavno odpreti in zapreti z magnetom snap, ki vam omogoča, da iz tkiv hitro in priročno.

2. Nežno In Mehko: Ta avto tkiva imetnik vizir je narejen iz obrabo-odpornih umetno usnje ki je trpežno in ne enostavno za shed lase.Ima vonj brez umetno usnje podloga, ki je nežna in mehka na dotik.

3. Dvojno Posnetek Posnetka: Ta vizir tkiva imetnik ima dvojno posnetek oblikovanje, ki varno pripisuje vaš ščitnik proti soncu.Je enostaven za namestitev in odstranjevanje, in ne blokira vaš pogled.

4. Svilnato Papirja Izhod: Uživajte udobje vleče iz papirja, brisače gladko iz svilnato papirja izhod, ne da bi poškodovali ali solzenje njih, zahvaljujoč 15 cm papir vtičnico design.

5. Enostaven Za Namestitev: Ta avto tkiva imetnik vizir lahko preprosto priložene sončnega ali sedež nazaj s sponko ali kavljem.Lahko tudi razstaviti hitro, ko boste morali spremeniti tkiva polje.Opis: Imejte

tkiva

Opis:

Priročen in Urejeno s To Stilsko Opremo.To zunanja oblika Magnetnega Snap Dizajn, ki Omogoča Enostavno Polnjenje in Duraw Faather Material, Ki Upreti Nosijo D Solza.Močan Dvojni POSNETEK ZAGOTAVLJA Varno Prileganje na Vizir in Preprečuje papirnate Brisače Iz Razstavljanje 。 Prihranite prostor in uživajte gladka notranjost avtomobila s to praktično element.

Značilnosti:

1. Izdelek material: Umetno usnje

2. Teža izdelka: 240 g

3. Velikost izdelka: 23.5*13*3 cm/9.25*5.11*1.18 v

Opombe:

Velikost izdelka/slik, ki so ročno izmerjene in jih, prosim, odpusti mi za malo odstopanja.

Seznam Vsebine:

Avto Vizir Napkin Imetnik*1

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5