Opis

Naše Ročne Showerhead je popoln dodatek za vašo kopalnico!Z veliko vode izhodni tlak in več funkcij, boste lahko uživali meri tuš izkušnje.To showerhead sprejema tudi tehnologije za varčevanje z vodo, zaradi česar je okolju prijazna izbira.Enostavno vzpostaviti in rjo odporno, to showerhead je zgrajena do zadnjega.Nadgradite vaš dnevni tuš rutinsko s to top-of-the-line opremo.

Specifikacija:

Material: ABS

Velikost: (pribl.)23*8*4 cm/9.06*3.15*1.57 cm

Postopek: stroji in

Seznam Vsebine:

1* Tuš Glavo

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Enostavno Delo s: lahko doživite bolj udobno in sproščujoče tuš zahvaljujoč visoko-tlačno tehnologijo, ki je uporabljena v tem tuš glavo, ki daje močno vodi izhodni tlak.Večina skupni tuš cevi za delo z njim, in namestitev je preprosta.

2.Večnamenska Zasnova: da sprejme različne tuš izkušnje, tuš glavo zagotavlja veliko vode vtičnico načine, vključno s fiksnim-točka odvodu vode, meteorne vode vtičnico, masaža odvodu vode, itd.

3.Nič Več Stroškov za Vodo: Shranjevanje vode in zmanjšati stroške z našo tuš glavo je napredno vode varčne tehnologije.Porabo vode zmanjšali učinkovito brez ogrožanja na tuš izkušnje.

4.Enostaven Dostop za Namestitev: Ta tuš glava je priročno in praktično, z enostavno montažo, ki traja le nekaj minut.Vi ne potrebujete nobenega strokovnjaki ali orodja, samo sledite navodilom in uživajo svoj tuš.

5.Ni Enostavno, da bi Prekinil: Naš tuš glavo je zgrajen s ponovno uporabo materialov, ki so rje in bledenje barv odpornih.Na obrabo-odpornih značilnost materiala zagotavlja dolgotrajno uporabo.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5