Opis

Funkcija:

1.Bazen z Vodo Stranka Igra: plaža žogo sveti v temi, lahko spremenite 13 barv in različnih funkcij z daljinskim upravljalnikom.Vam z edinstveno bazen vodne igrače.

2.Zabave na Prostem Igrače: LED žareče žogic so kot nalašč za bazen stranke, poletni plaži stranke, dejavnosti na prostem, bazen zabavno.Odlična zamenjava za žareče/LED balone!

3.Nepremočljiva Plavajoči Svetlobe: Tam je majhen žep na dnu svetlobna žogo za shranjevanje LED luči.Svetilke in žogo so nepremočljive.Kot nalašč za vse poletje stranke blaga.

4.Večnamenski: uporablja se lahko kot čudovito dekoracijo ali kot normalni plaži žogo.Igrate lahko vsako žogo igre v bazenu/dvorišču/plaži.Lahko se uporablja kot okras kjerkoli, kot je potrebno.Samo vklopite LED svetlobo in izberite želeno barvo in funkcijo.

5.Odlična Storitev: Če imate kakršnakoli vprašanja o naših izdelkih, vas prosimo, kontaktirajte nas, z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja o vašem naročilu, in bo tudi reši problem za vas v najkrajšem možnem času.

Specifikacija:

Ime Proizvoda: 16 Barva Žareče Žogo, Žoga Za Plažo

Glavni materiala: varstvo okolja PVC materiala

Izdelek barva: glavni organ bela

Velikost izdelka: potem Ko je žogo napihnjen, premer je približno 30 cm/11.81 cm, premer svetilke je o 3.05 cm/1.2 cm, višina je okoli 2,3 cm/0.9 cm, premer črpalke je približno 5 cm/1.97 palca in višina je približno 28 cm/11.02 palčni

Izdelek neto teža: približno 120 g

Nastavljiv barv: 16 svetlobo, spremembe barve

Priporočljiva Starost: 18+,6-12y

Izvora: CN(Izvora)

Številka Modela: Žareče Žoga Za Plažo

Certificiranje: CE

Tema: Šport

Opomba:

Zaradi različnih monitorjev in svetlobne učinke, dejansko barvo elementa, ki se morda nekoliko razlikuje od barve prikazano na sliki.Hvala!

Zaradi različnih metod merjenja, je lahko 1~3 cm/0.39~1.18 palčni napako.

Pakete:

Slog:

1 x Žoga za Plažo

1 x Daljinski upravljalnik

1 x LED Luči (Vgrajen gumb baterija)

Slog B:

1 x Žoga za Plažo

1 x Daljinski upravljalnik

2 x LED Luči (Vgrajen gumb baterija)

Slog C:

1 x Žoga za Plažo

1 x Daljinski upravljalnik

1 x LED Luči (Vgrajen Gumb Baterija)

1 x Črpalka (Naključno Barvo)

Slog C:

1 x Žoga za Plažo

1 x Daljinski upravljalnik

2 x LED Luči (Vgrajen Gumb Baterija)

1 x Črpalka (Naključno Barvo)

1.Vsi predmeti, ki bodo natančno preveriti pred odpremo. 2.Prosimo, izpolnite vaše polno ime in pravilen naslov, ne bomo odgovorni za svoje napake. 3.Vse naše paket prišel s številko za sledenje.Sledenje podatkov je na voljo v 1-4 dneh po pošiljko.

1.Bomo pack in ladje parcela ASAP.In tam bo malo zamude, ko v paketu. 2.Bomo ladja parcelo preko Kitajske Pošti ali druge nacionalne post.Običajno, čas poštnine je 15-60 delovnih dneh glede na državo.Če ne morete prejeti izdelek v roku 60 dni, vas prosimo, da me kontaktirate za pomoč. 3.Sledite slike so naše skladišče

1.Če niste zadovoljni s predmeti, vas prosimo, da stik z mano za rešitev, namesto šolanja nevtralne ali negativne povratne informacije,,, Bomo poskušali naši moči, da reši problem. 2.Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5