Opis

Dobrodošli v Jacky Moške Obleke, Trgovina Opombe Pred Naročilom: 1. Smo tovarni dobavitelja, in smo na spletu 24 ur.Torej, če imate kakršno koli vprašanje o slog, velikost, barvo, dostava, itd, prosimo, prosti, da nam sporočite, bomo odgovor na prvič. 2. Vse barve se lahko meri v izobraževanju odraslih in fant velikosti, nam lahko meri kot vaše zahteve, zato prosimo, pošljite vaše zahteve, da nam, če želite po meri izdelan. 3. Slike, ki poleg tega, da bo ustrezala.(en komplet obleke, 2 kos vključuje eno jakno,ene hlače in prosti kravato ali bowtie. 3 kos tudi eno bolj telovnik, drugi, enako kot 2 kos) drugi niso v paket, le foto učinek, prosimo za razumevanje.Obleko Fotografija

Velikost Grafikona Ta velikost grafikona je za končal obleko, ne za svoje telo.prosimo, potrdite svojo obleko velikosti, preden da.( 1 inch = 2.54 cm, 1 cm = 0.39-palčni )

Kako Meriti Dragi, če je standardna velikost ne ustreza vam, naj vas ne skrbi, smo lahko meri v svoje meritve, in cena je enaka.Če želite po meri izdelan, prosim izmerite svoj organ v skladu z merjenje vodnik po ukrep, prosimo, pošljite svoje meritve za nas, naše krojačev, morate vedeti .

Barvna karta Dragi, če ne želite, da obleko, barvno sliko, smo lahko meri kot vašo zahtevo.Tukaj je barvna karta, prosimo, potrdite, kar je ok za vas, potem povejte nam.Ali lahko pošljete na barvo, ki jo želite, nato pa bomo upoštevali vašo zahtevo strogo.Naše Jamstvo

Če ne boste 100% zadovoljni s kakovostjo vaših nakup v naši trgovini, ga lahko vrnete ali izmenjava elementov v roku 30 dni od dobave datum.

Zahtevo:

1. Predmeti, ki jih prejmete v roku 30 dni od dobave datum.

2. Predmeti, ki jih prejmete nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži.

3. Vrnitev ladijski promet pristojbina se plača kupec.

Opomba: hlačne Nogavice, nakit, kopalke, spodnje Perilo in kozmetični izdelki niso mogli vrniti ali zamenjati.

Povratne informacije

1. Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite vaše pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic.Bomo cenim, to je za nas zelo pomemben.

2. Če ne izpolnjujejo naših izdelkov, se obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije, ali pa podrobno oceno.Zagotavljamo vam bomo 100% rešiti vsak problem za vas.

Upam, Da Boste Uživali Dostava

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5