Opis

Bullet Točk:

1. Odlična Kakovost: Ta avto sedež vrzel polnilo je iz PU usnja material odlične kakovosti.To je vzdržljiv in močno odporne na udarce.Unmissable.

2. Avto Organizator: Ta avto sedež vrzel organizator dodaja dodaten prostor za vaše avtomobile in se lahko uporablja za shranjevanje telefona, tipke, kovanci, in druge manjše predmete.In to rezerv kabel za polnjenje luknje za vaš telefon.

3. Večnamenski: Ta avto sedež crack vrzel polnilo je večnamenski.Ne le dodaja prostora za shranjevanje za vaše avtomobile pa tudi se lahko uporablja kot avto sedež vrzel polnila, da se prepreči vaš telefon in druge predmete, iz pada, medtem ko vozite.

4. 3 Stilov, ki so na Voljo: Da bi zadovoljili vaše potrebe, je izdelana v 3 različnih stilov.Lahko izberete tisto, ki jo najbolj potrebujejo.Razumno uporabo na sedežu vrzel rob, ta avto konzole organizator je primerna za glavno voznika ali potnika sedež.

5. Enostaven za Namestitev: Ta avto notranje zadeve shranjevanje organizator je zelo enostaven za namestitev.To traja le imate nekaj sekund, da jo vstavite v režo med sedež in sredinsko konzolo.Zelo enostavno in preprosto.

De scription:

Ta avto sedež crack vrzel polnilo je večnamenski.Ne le dodaja prostora za shranjevanje za vaše avtomobile pa tudi se lahko uporablja kot avto sedež vrzel polnila, da se prepreči vaš telefon in druge predmete, iz pada, medtem ko vozite.

Da bi zadovoljili vaše potrebe, je izdelana v 3 različnih stilov.Lahko izberete tisto, ki jo najbolj potrebujejo.Razumno uporabo na sedežu vrzel rob, ta avto konzole organizator je primerna za glavno voznika ali potnika sedež.

Specifikacije:

1. Ime: Avtomobilski Sedež Vrzel Organizator

2. Material: PU usnje

3. Postavitev: Avtomobilski Sedež Vrzel, Sprednja Sedeža

4. Tip: Vrzel Polnila Organizator

5. Velikost: o 30x20x 5 cm / 11.81x7.87x1.97 cm

Značilnosti:

1. Trajno

2. Multifunkcijski

3. Enostaven za Namestitev

4. 3 Različnih Slogov

Package Seznam:

Avto Sedež Vrzel Organizator *1

Obvestilo:

1. Zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite rahlo napako.

2. Zaradi razlika različnih monitorjev, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5