Opis

Dobrodošli v naši trgovini.

Naši izdelki so cenovno ugodne cene in dobre kakovosti.Podpiramo dropshipping in trgovini na debelo .Če želite delati z nami za dolgo časa, prosimo, obrnite na nas in bomo vam zelo ugodno ceno.Lep Pozdrav!

Električni Kliknite Pralni Samodejno NATANČNO: najnovejše kapacitivni prostor kartiranje tehnologije bistveno izboljša kliknite hitrost, naredi klik bolj natančna in občutljiva, ni nujno, da se dotaknite zaslona in ne poškoduje zaslon.V neslišno zasnova zagotavlja, da vam ne bo moteno, medtem ko delate.

Električni Kliknite Pralni Samodejno ENOSTAVEN ZA UPORABO: USB Auto Stavec Enostaven za uporabo, preprosto priključite v vrata USB na napajanje in ga lahko uporabite takoj, brez zapletenih nastavitev, ki so potrebne.Naprava se napaja preko USB, najkrajši stroj je hitrost 1 času, v 2 sekundah.

Električno NASTAVLJIVA PRESTAV: tri orodja se lahko aktivira z rahlo pritisnete gumb, USB Auto Stavec, če želite spremeniti, kliknite hitro, najhitreje je 25 klikov na sekundo, kar je 4-krat hitreje kot človeška roka.Stroj, ki lahko simulira prst prisluškovanje neprekinjeno in napravo lahko prilagodite hitrost.

NAS Vmesnik SAMODEJNO ZASLON KLIKOM Na: stavec lahko izpolni svoje zaslon klikom potrebe, samo zmanjšanje kliknite glavo na zaslon telefona, da simulira prst samodejno s klikom na zaslonu.Stroj je zelo enostaven zagon in roke so enostavno brezplačno.

NAS Vmesnik ŠIROKO ZDRUŽLJIV IN PRENOSNE: USB Auto Stavec je zelo prijazen do uporabnika in se lahko uporablja za mobilni telefoni, kot tudi tablete, stabilno delovanje in ne poškoduje zaslon naprave, lahka in enostavna za transport.Izdelek je primeren za zaslona kliknite igre ali oddaje v živo ali naloge.

Vhod: 5V 1A.

Neto teža: 65 g/2.29 oz.

Barva: roza

Material: plastika

Velikost: 2.99 x 2,95 x 1.22 cm

Vsebina Paketa:

1 x Zaslon Telefona Auto Stavec

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dragi prijatelji,hvala vam za izbiro naših izdelkov

Če ste naročilo prekliče ali drugih razlogov,, vse vračilo bo nazaj na vaš račun v roku 7 -10 dni po Olea.si.

O Ladijski

Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

★ Če ste iz Rusije, Prosim, pustite vaše polno ime in desno telefonsko številko.To je zelo pomembno!!!

Dropship in Distribucija

Na debelo, vam bomo ponudili popust, če se obrnete na nas, preden vi za plačilo.

Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo nobenih informacij o nas.

O povratne informacije

★ Vse povratne informacije od vas bo zelo cenjeno.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Če ste zadovoljni z našimi izdelki, Če ste zadovoljni z našimi izdelki, iskreno upam, da nam lahko 5 zvezdic.

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5