Opis

Opis

Ste še vedno iščejo neke vrste modna plavanje klobuk, ki vas naredi bolj elegantna in lepa?Ne želite, da bi vaš plavanje izkušnje bolj gladka in čudovitega?Potem poglej ne dlje, naš izdelek ustreza vašim potrebam.To je lepa in simulacije cvet plavanje klobuk za vas.Tudi dobro darilo za mamo, ženo ali hčer!

Značilnosti

- Barva: Barvita

- Material: Najlon

- Velikost: 21.00X21.00X16.00cm/ 8.25X8.25X6.29inch.

- Zagotavlja zelo primerna za večino odraslih, to modi plavanje klobuk je zgrajen iz lepo kakovosti najlon, ki je enostavno priti na in vzlet, zaradi česar je odlična izbira za kratke, dolge, debele ali kodraste lase.

- To je v modi, vintage stil s posebno nizko rezano, da zaščitite svoje lase in ušesa v celoti, tako da boste lahko plavajo v slogu.

- Oblikovanje s cvetjem in diamanti, za posebne in ustvarjalni, da bi ženske postale bolj elegantno in aktivni!

- To plavalna klobuk zagotavlja udobno plavanje izkušnje, vam omogoča, da uživajo ur bazen čas ali plaži zabavno.Lahko se celo uporablja kot tuš klobuk.

- Ne vem, kaj naj bi dobili svojo ljubljeno ženo, hči, babica, višji ali punca?Če ona uživa, plavanje v bazenu ali plaži in je zaskrbljen zaradi varovanja njene lase, ta klobuk je najboljša izbira!

1 x kopanje klobuk

Ocene

Biti eden pregled

Pustite recenzijo

Vaš e-poštni naslovi, ne bo objavljen.Zahtevana polja so označena *

1 2 3 4 5